Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pljuje po svemu domaćem'

Lovren žestoko napao Stankovića za komentar otprije godinu i pol

Foto: Petar Glebov/Pixsell/Reuters
1/2
04.02.2019.
u 15:46

Hrvatskog reprezentativca na odgovor je ponukao Stankovićev osvrt na suđenje Zdravku Mamiću i svjedočenje Luke Modrića

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren okomio se na voditelja emisije Nedjeljom u 2 Aleksandra Stankovića zbog komentara starog čak godinu i pol dana. Naime, tek što je završio razgovor s gostom Joškom Jeličićem, Stanković se u lipnju 2017. godine osvrnuo na suđenje Zdravku Mamiću i svjedočenje Luke Modrića.

Stanković je tada, između ostaloga, kazao: – Postavite si pitanje zašto se zgražate nad onim što je učinio Luka Modrić. Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja vam je pomogla zaraditi desetke milijuna eura? Devedeset posto vas ne bi nikada svjedočilo, a osuđujete Luku Modrića – započeo je Stanković i nastavio:

– Pitat ćete se što je s Lukinom izjavom da su mu Hrvatska i hrvatska reprezentacija svetinje? Tko vam je kriv što vjerujete u to. Tko vam je kriv što vjerujete da su nogometaši naši najbolji ambasadori. Oni su, baš kao i svi mi, najbolji ambasadori sami sebe. Vaš je problem što mislite da na travnjaku netko gine za vas – zaključio je Stanković.

Stanković je od Lovrena odgovor dobio tek danas, i to prilično žestok, a branič Liverpoola na svom profilu na Instagramu poručio je sljedeće:

– Tek sam sad naišao na ovaj video. I tako počinje ispiranje mozga, radeći na Hrvatskoj televiziji, pljuvanje po svemu što je domaće. Takvi ljudi poput tebe nam trebaju jer bez vas ne bismo imali motiva – napisao je Lovren i poruku ukrasio prizorom u kojem možemo vidjeti Modrića na postolju tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji.    

Komentara 134

ZA
zagora
16:33 04.02.2019.

BRAVO LOVREN!

DU
duvno1965
16:00 04.02.2019.

Lovren uvijek pravi

Avatar nisam_robot
nisam_robot
16:13 04.02.2019.

Stankovic "gine" za svoju propalu ideologiju i naravno za novac od nas sviju. Kada je osoba pokvarena onda normalno podmece i svima drugima svoju pokvarenost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije