Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE VATRENI

Lovren podijelio izjavu koja je obišla regiju: 'Desetljeća državne promocije mafijaša i monstruma'

Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique Lyonnais
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
1/59
03.05.2023.
u 22:15

Ove rečenice objavili su mnogi sportaši diljem ovih prostora

Danas se u jutarnjim satima dogodio zločin kakav vjerojatno nikada nije zabilježen na ovim prostorima. Učenik je u Beogradu ubio osmero djece i čuvara škole te ranio učiteljicu te nekoliko učenika. O ovom stravičnom događaju oglasio se i bivši reprezentativac te igrač Lyona, Dejan Lovren

Na svojem Instagram profilu podijelio je potresnu fotografiju i tekst koji je objavio srpsko-kanadski filmski redatelj, producent, pisac, politički komentator, televizijski voditelj i aktivist Boris Malagurski.

- Tragedija u školi ‘Vladislav Ribnikar‘ liči na nešto što smo, do sada, zamišljali da se događa samo u Americi. Međutim, desetljeća državne i medijske promocije kriminalaca, mafijaša, reality monstruma, šunda, nasilja, dekadencije, bolesnih vrijednosti i nebrige o čovjeku dovele su do konačnog poraza srpskog društva‘, napisao je Malagurski i dodao:

- Moja iskrena sućut obiteljima žrtava, ranjenima od srca želim što brži oporavak. U danima pred nama će morbidni urednici tabloidnog smeća analizirati svaki detalj iz života napadača, djeteta kojem nitko nije pomogao dok je tragedija još mogla biti spriječena. Hoće li netko pomoći bolesnom društvu prije nego što i kod nas scene policijskih kordona i uplakane djece oko škola postanu svakodnevica kao u SAD-u? Ili ćemo se ponovno baviti posljedicama umjesto liječenja uzroka koji su izazvali krah kompletnog sustava u kojem živimo? - napisao je Malagurski, a njegove je misli podijelio osvajač svjetskog srebra i bronce.

Foto: Instagram

Ligue 1 - Paris St Germain v Olympique Lyonnais
1/55
Ključne riječi

Komentara 14

SP
spašavanjesrbije
23:11 03.05.2023.

30 godina se bave prebacivanjem krivnje na sve oko sebe. 30 godina samo leleču o nepravdama. 30 godina truju generacije "zvezdama Srbije" kriminalcima, lakim ženama, budalama i lakim rješenjima oružjem. Zločince ne zatvaraju niti liječe. Slave ih. Agresiju na nenaoružane podržavaju.... Što su drugo očekivali? 30 godina prave od sebe "žrtvu", bave se prikazivanjem Dare i Oluje po školama, podgrijavajući mržnje i osvete, umjesto da se bave mladošću i budućnošću. I sas im se sva ta mržnja i osveta sasula u lice... i bit će toga još....

ZA
zagabria4
00:08 04.05.2023.

U principu sve točno, i mi idemo tim putem, vlasti i medijima hvala

ŽE
Žela26
22:57 03.05.2023.

Zanimljivo.. Baš taj Malagurski je promicatelj laži i obmana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije