Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ REPREZENTATIVAC
Povratak na članak

Lovren oduševio emotivnom fotkom i porukom: Nisam savršen otac, ali...

Zapamti nešto, nisam ti samo otac, nego i najbolji prijatelj na kojeg možeš uvijek računati i osloniti se u budućim teškim danima. Volim te beskrajno Elena - napisao je

Komentari 7

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:49 02.09.2019.

Malo kćer, malo hotel, sve u koloru! Čemu tolika medijska samoreklama? Bolestan čovjek od teške demencije koji nije u stanju se sjetiti niti da je dizao desetke milijuna u gotovini u banci i davao ih nogometnoj mafiji kako bi pomogao mafijašima da umjesto da plate porez voljenoj Hrvatskoj zadrže novac za škole i bolnice, sve samo za sebe. Nekako niti godine antidatiranih ugovora nije zapamtio. Nekažnjeno i za njega osobno i za mafijaše. Što će on svoju djecu naučiti? Dati im novaca, kupiti im BMW jednog dana? A demencija je nasljedna pa će ga djeca zaboraviti. A svi znaju da je dobar igrač, to je neosporno. A do kraja života bit će samo onaj dementni, sjećate se, koji je na sudu u Osijeku rekao da se ničega ne sjeća. A mogao je ostati legenda. Ovako je u jednom potezu pogazio i Hrvatsku i svoju vjeru. 8. Ne reci lažna svjedočanstva! Koji je to lažni domoljub i lažni vjernik!

VL
Avatar links
links
22:33 01.09.2019.

neka si ti to podijelio sa svijetom, što više objevljuj slika djece i intimne trenutke.... čestitam

VL
DU
Deleted user
22:34 01.09.2019.

super, glavno da se vidi konjic sa sjedala a i amblem sa volana, a sta ce drugo bar sad ima vremena

VL
MA
maziko
05:18 02.09.2019.

A da nije komsino?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
03:30 02.09.2019.

A muz?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.