Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL - CITY

Lovren najavljen na klupi za današnji Superkup

Dejan Lovren
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/2
04.08.2019.
u 00:30

Klopp i Guardiola krenut će s trenutačno najboljim mogućim sastavom, a trener Liverpoola za partnera Van Dijku na stoperskoj poziciji stavit će Matipa, a ne našeg Lovrena

Liverpool i Manchester City danas će kao uvod u sezonu Premiershipa odigrati utakmicu Superkupa, odnosno borit će se za trofej Community Shielda. Utakmica se igra na Wembleyu u 16 sati (Sportklub 1).

Klopp i Guardiola krenut će s trenutačno najboljim mogućim sastavom, a trener Liverpoola za partnera Van Dijku na stoperskoj poziciji stavit će Matipa, a ne našeg Lovrena, što potvrđuje da se hrvatski reprezentativac još nije izborio za prvih 11 Redsa, nakon što je to mjesto izgubio ove zime.

Klopp je najavio i da će ovu utakmicu propustiti njegov ponajveći adut Sadio Mane, koji se zbog Afričkog kupa nacija tek prije koji dan priključio treninzima.

Pep Guardiola danas lovi svoj sedmi trofej na klupi Manchester Cityja, dok Jürgen Klopp ide po drugi. Zasad mu je jedini ljetošnje osvajanje Lige prvaka.

City će danas predstaviti svoje 70 milijuna eura vrijedno pojačanje Rodrija, veznjaka koji je stigao iz Atletico Madrida. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije