Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Lovren i Henderson zabili u pobjedi Liverpoola protiv Chelsea

Liverpool - Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
Autori: Drago Hudika, Hina
16.09.2016.
u 23:02

Lovren je zabio prvi pogodak nakon 64 utakmice u Premiershipu. Zadnji je put bio strijelac za Southampton u siječnju 2014. godine

Derbijem na Stamford Bridgeu između Chelsea i Liverpool nastavljeno je natjecanje u engleskoj ligi. U prvoj utakmici 5. kola Premier lige redsi su u gostima pobijedili plave sa 2:1.

Firmino zbog ozljede prepona nije nije konkurirao za Liverpoolov sastav, a umjesto njega Klopp je dao priliku Coutinhu, kojemu je ovo 150. nastup za redse.

U sastavu Chelsea umjesto Johna Terryja igrao je David Luiz u svojoj prvoj utakmici nakon povratka iz Pariza.

U 17. minuti hrvatski reprezentativac Dejan Lovren doveo je Liverpool u vodstvo, a u 36. minuti Jordan Henderson je povisio na 2:0. Diego Costa u 61. minuti samo je ublažio poraz Chelsea.

 

Bio je to Lovrenu prvi pogodak nakon 64 utakmice u Premiershipu. Zadnji put zabio je za Southampton u siječnju 2014. godine.

Nakon pet kola i Liverpool i Chelsea imaju po 10 bodova, kao i drugi Everton koji ima utakmicu manje, dok je na vrhu Manchester City sa 12 bodova i utakmicom manje.

U 3. kolu njemačke lige Köln je kod kuće pobijedio Freiburg sa 3:0. Sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu, strijelci su bili Anthony Modeste (29, 43) i Leonardo Bittencourt (31).

Köln sada ima sedam bodova, jedan više uz utakmicu više od Bayerna i Herthe, dok je Freiburg 12. s tri boda.

Cavani se raspucao u gostujućoj pobjedi PSG-a. U prvoj utakmici 5. kola francuske lige Parižani su slavili kod Caena sa 6:0. 

U prvom je poluvremenu s četiri pogotka briljirao Urugvajac Edinson Cavani (12, 23-11m, 38, 45+1), a u nastavku su još zabili Lucas Moura (67) i Jean-Kevin Augustin (78).

Hrvatski napadač Ivan Santini odigrao je čitav susret za Caen.

Ovom pobjedom PSG je stigao do 10 bodova, koliko uz utakmicu manje imaju i Monaco i Nice, dok je Caen sa šest bodova na 10. mjestu.

U prvoj utakmici 4. kola talijanske lige Milan je kao gost u Đenovi pobijedio Sampdoriju sa 1:0 pogotkom Kolumbijca Carlosa Bacce (85).

Milan je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto sa šest bodova, koliko ima i sedma Sampdoria, vodi Juventus s devet bodova.

Mario Pašalić pobjedu Milana odgledao je s klupe za pričuve baš kao i Mario Budimir poraz Sampdorije.

Komentara 3

CA
Catalonia
23:13 16.09.2016.

Bravo Lovren,bravo redsi.YNWA.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:40 16.09.2016.

Lovren je trebao doma zabijati ne u gostima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije