Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO, ALI MOGUĆE

Van Gaal: Manchester United je itekako u utrci za naslov prvaka

Louis van Gaal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.01.2016.
u 08:50

- Moramo vjerovati jer i teže stvari su se događale. Pritiskat ćemo momčadi koje su iznad nas iako bi nam dobro došlo i malo sreće - rekao je Van Gaal

Manchester United trenutno je na petom mjestu engleske lige sa sedam bodova manje od vodećeg Arsenala. Crveni vragovi ne briljiraju, često su im utakmice nezanimljive, no trener Louis van Gaal je uvjeren da se mogu boriti za naslov.

- Ispred nas su četiri momčadi i moramo biti bolji od njih. To je teško, ali nije nemoguće. Moramo vjerovati jer i teže stvari su se događale. Pritiskat ćemo momčadi koje su iznad nas iako bi nam dobro došlo i malo sreće - rekao je Van Gaal te poručio da su mu sedmorica igrača trenutno izvan stroja.

Van Gaal je priznao da su na utakmici s Liverpoolom u poluvremenu pale teške riječi.

- Ja sam ih i izazvao! To je dobra stvar koja pomaže igračima, ali i trenerima. Zapravo, ja takvo nešto tražim više od godinu dana. Snažno vjerujem u ispravljanje suigrača. To ima puno veći učinak od ispravljanja trenera - rekao je Van Gaal.

>> Louis van Gaal svojim ponašanjem otjerao trofejnog golmana

Komentara 1

DO
dommar36
12:33 23.01.2016.

bravo...hahhahahahahahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije