Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB S BAYERNOM

Lothar Matthaus se uvrijedio i odnio iz muzeja svoju pozlaćenu kopačku

Lothar Matthaus (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
18.05.2015.
u 20:01

Očito je riječ o sukobu jer za njega bi se moralo naći mjesta u najboljoj momčadi svih vremena

Lothar Matthäus ponovno se našao u centru pažnje zbog sukoba s čelnicima Bayerna, ali ovaj put čini se da je u pravu. Nisu ga uvrstili u najbolju momčad svih vremena i zatražio je svoju pozlaćenu kopačku natrag pa je tako u klupskom muzeju više nema.

U toj je kopački osvojio naslov prvaka svijeta 1990. godine, a specifična je po tome što ima slomljen prednji krampon. Upravo zbog toga nije izveo udarac s bijele točke protiv Argentine u finalu te je tu čast imao Andreas Brehme i donio naslov prvaka Nijemcima. Kopačka je kasnije pozlaćena i uvrštena u stalni postav Bayernova muzeja.

Očito je riječ o sukobu jer za njega bi se moralo naći mjesta u najboljoj momčadi svih vremena. I to je samo nastavak onoga što traje između njega, Karla-Heinza Rummeniggea i Ulija Hoenesa, prije no što je završio u zatvoru zbog porezne prijevare.

Svojedobno su mu, u jeku jedne od mnogobrojnih svađa putem medija, poručili kako dok god su oni u klubu neće moći raditi ni kao - vrtlar!

>> Matthaus kritizira Guardiolu: Čini se da su igrači izgubili vjeru u njega

Komentara 3

FN
fc-nuernberg
20:27 18.05.2015.

Rekao sam več tisuću puta: "arogantna Minchenska Šikerija"! A ovaj potez, legende Mateusa, to potvrđuje! Sramota! Bio im je dobar kad se lomio za njih! Fuj! I još nešto: - posle poraza u Freiburgu, ima još mnogo više onih koji ih ne vole! Sramota šta su odigrali! Ja ih nisam nikad volio, ali sam ih cjenio i poštovao! Sada - više ni to!!!! Fuj!

Avatar Idler 3
Idler 3
21:19 18.05.2015.

Pa sad, ne bi se štel mešat al ak za njega nema mjesta u najboljih 11 ne sam Bayerna neg i njemačke repke onda nekaj ni vredu !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije