Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matthäus ga kritizira

'Guardiola je kriv za sve, igrači mu više ne vjeruju, a on to nije očekivao!'

'Bayern Munich new head coach Pep Guardiola poses in the team locker room inside the Allianz Arena June 24, 2013. Treble-winning Bayern Munich unveiled their new coach Guardiola amid a media frenzy on
Reuters/Pixsell
10.05.2015.
u 16:35

- Sezona je bila nikakva. Uzeli smo naslov i ništa drugo... Ne razumijem politiku Guardiole. On toliko rotira igrače da nitko ne zna kakav mu je status u momčad.

Pep Guardiola ima sve više kritičara u Njemačkoj. Jučerašnji poraz od Augsburga potvrdio je krizu Bayerna, a i igrači sve manje vjeruju svom treneru. Tako barem misli legenda Bayerna Lothar Matthäus.

- Guardiola je kriv za sve jer je unio nesigurnost u momčad. Po meni je njegov najveći problem što on ne vjeruje većini igrača. Kada je takva situacija onda i igrači prestanu vjerovati treneru.  Uostalom, kako Pep može reći da je sezona za njega gotova. Što to znači? Da neće ni pokušati pobijediti Barcelonu? Nažalost, igrači više nemaju vjeru u njega, a on se tome nije nadao. Njegova momčad izgubila je stabilnost, rekao je Matthäus.

Bivši njemački reprezentativac ne zadovoljava se samo s osvojenim naslovom prvaka.

- Sezona je bila nikakva. Uzeli smo naslov i ništa drugo... Ne razumijem politiku Guardiole. On toliko rotira igrače da nitko ne zna kakav mu je status u momčad.

>>Bayernu se ovo nije dogodilo 15 godina, a objavljeno je da Guardiola preuzima City!

Komentara 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
18:18 10.05.2015.

Guardiola je uništio Bayern. Preuzeo je stroj koji je osvojio trostruku krunu od Heynckesa i napravio od njih male jadnike koje gaze Real i Barcelona. Guardiola, iš proć!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije