Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš ga neće

Loše vijesti zadesile Real, Hazard zaključio sezonu!

Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.03.2020.
u 12:16

Hazard je prošlog ljeta prešao iz Chelseaja u Real Madrid u transferu vrijednom 100 milijuna eura

Krilni napadač Real Madrida Eden Hazard (29) u Dallasu je operirao desni gležanj te će pauzirati dva do tri mjeseca. To znači da je za najboljeg belgijskog nogometaša klupska sezona okončana, ali bit će vjerojatno spreman za Euro koji počinje 12. lipnja. 

Hazard je prošlog ljeta prešao iz Chelseaja u Real Madrid u transferu vrijednom 100 milijuna eura. Međutim, od dolaska u Real stalno ga prate ozljede.

Prvi puta se ozlijedio uoči početka španjolskog prvenstva zbog čega je pauzirao mjesec dana. Potom se ozlijedio u studenome te je propustio tri mjeseca, a posljednju ozljedu zaradio je 22. veljače u susretu protiv Levantea.

Tako je ove sezone odigrao tek 15 utakmica i zabio je jedan pogodak. 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prepri43
13:27 06.03.2020.

Nije "zadesila" novinarčiću Desimire, već pogodila Real!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije