Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO IGRU

Loše vijesti za Zlatka Dalića, ozlijedio se jedan od glavnih reprezentativaca

Vatreni
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
07.04.2019.
u 21:26

Udinese Igora Tudora nastavio je s uspješnim nizom, u Udinama je pobijeđen Empoli s 3-2. Cagliari je pobijedio SPAL s 2-1, a Filip Bradarić je ušao u igru 73. minuti za Otočane, dok Darijo Srna nije bio u sastavu

U najzanimljivijem dvoboju 31. kola Talijanske lige na San Siru su Inter i Atalanta odigrali 0-0, a ozlijedio se hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović

Brozović je izašao iz igre u 23. minuti,a prema prvim informacijama radi se o istegnuću mišića. Ivan Perišić je igrao cijelu utakmicu za domaćine, a Mario Pašalić je izašao u 73. minuti kod Atalante. Remijem bez golova Inter je ostao treći, a Atalanta peta. 

Udinese Igora Tudora nastavio je s uspješnim nizom, u Udinama je pobijeđen Empoli s 3-2. Cagliari je pobijedio SPAL s 2-1, a Filip Bradarić je ušao u igru 73. minuti za Otočane, dok Darijo Srna nije bio u sastavu. 

Lazio i Sassuolo su odigrali 2-2, a Milan Badelj je igrao za Rimljane do 80. minute. 

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih igrača


 
Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:41 07.04.2019.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷Hrvatska iznad svih!🇭🇷🇭🇷🇭🇷

DU
Deleted user
22:17 07.04.2019.

Kada je slijedeća utakmica Hrvatske nogometne nacionalne vrste? Nije li u Osijeku 8. lipnja 2019? Do tada su još dva mjeseca. Glavno da se vam je loša vijest "adut svih aduta"!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:55 07.04.2019.

Ma dobro, prošlu utakmicu nije igrao a bio je na terenu 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije