Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši trener

Do sljedeće sezone treba to riješiti: Perišić i Icardi odlaze iz Intera

Inter - Milan, Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.04.2019.
u 13:26

Momčadi je potrebna harmonija kako bi napravila kvalitetan rezultat - smatra Simoni

Bivši trener talijanskog velikana Intera Luigi Simoni (80) tvrdi kako će hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i argentinski napadač Mauro Icardi ovoga ljeta napustiti redove 'Nerazzurra'.

- Momčadi je potrebna harmonija kako bi napravila kvalitetan rezultat - smatra Simoni.

Inter - Milan, Ivan Perišić
1/5

- Nemoguće je napraviti rezultat kada imate probleme u svlačionici. Današnji igrači prvo misle na sebe, a tek onda na momčad - dodao je Simoni koji je predvodio Inter do naslova pobjednika Kupa UEFA 1998. godine.

Talijanski mediji u posljednje vrijeme pišu o sukobu između Perišića i Icardija. Dio medija je objavio kako je Icardi sredinom veljače ostao bez kapetanske trake upravo zbog sukoba s hrvatskim igračem. Kako Perišić očito nije bio jedini igrač  koji se sukobio s Argentincem, vodstvo kluba je uskoro objavilo kako je Icardi izbačen iz momčadi.

Argentinac se prošlog tjedna priključio treninzima milanskog kluba, a u srijedu je nastupio u susretu protiv Genoe i bio jedan od najboljih igrača utakmice. U pobjedi 4-0 upisao je pogodak i asistenciju, a izborio je i kazneni udarac zbog kojeg je Cristian Romero dobio crveni karton.

Na travnjaku se činilo kako su Perišić i Icardi 'zakopali ratne sjekire', no Simoni ne misli tako.

- Pretpostavljam da će na kraju sezone i Perišić i Icardi napustiti klub. Nije moguće da u svlačionici imate problem, a da ga klub ne riješi - smatra Simoni.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane u nedjelju, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije