Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERLIGA
Povratak na članak

Loše vijesti za Mislava Oršića, doživio je još jedan udarac u Southamptonu

Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car nisu bili u zapisniku Southamptona koji je izgubio kod Brentforda

Komentari 16

DU
Deleted user
18:45 04.02.2023.

Ne kužin se (baš) u nogomet, posebno ne u (nogometne) transfere, ali zašto je ovaj, uopće, i (ot)iša' tamo? I, još onako, barem se meni (u)činilo, navrat-nanos. Brzopleto. Po svemu pročitanom bilo mu je bolje u Dinamu, i da je tamo i osta'.

VL
BE
Berri
23:54 04.02.2023.

Ima sigurnu plaću, a nakon svjetskog prvenstva nije trenirao. Trebati će mu 2 mjeseca, ali bit će teško

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:34 04.02.2023.

Svatko u životu napravi neki loš potez, ali ovo je živi pijesak...e moj Oršiću, gdje ti je bila pamet?

VL
PL
plajo
11:02 05.02.2023.

Oršić pobjegao od jednog nesposobnog trenera da bi naletio na još nesposobnijeg....nije ni čudo što su zadnji.

VL
AV
avangero
11:22 05.02.2023.

Vrlo naivno i neiteligentno otići u zadnju momčad prvenstva, samo dokaz da nogometaši baš i nemaju pameti, samo slušaju menađere koji ma njima okreću lovu a oni kao jeleni potpisuju

VL
JS
John_Smith
14:35 05.02.2023.

Dobrodošao u klub vlasnika srbina Dragana Šolaka, koji je vlasnik i Nove TV, Doma TV, Telemacha, Total TVa i mnogih druguh medija u Hr i "Regionu"

VL
Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
14:06 05.02.2023.

Oršić za sada nije na nivou za 1.engl. ligu, Ćaleta možda na nivou jedne momčadi iz donje trećine tablice.

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
20:47 04.02.2023.

Znači kad se počelo pisat da ce otići ja sam skomentiro da bi mu bilo najbolje da nikam nejde..tu ima dobru placu..stalno igra..i na temelju svoje igre bit ce pozivan u reprezentaciju a onda su njih podosta meni odgovorili da nemam pojma jer kad ce ako ne sada ..on je klasa i naravno da ce igrat i to mu je stepenica gore u karijeri ..a ja sam napisao e nebu igro jer tamo se drugacije igra i da bu grijo klupu..i sad ovako ak se nastavi a nastavit ce se bit ce sve dalje od repke i kondicije..Nazalost..a mogo je bit zlatnim slovima upisan u dinamu i repki

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:55 04.02.2023.

Kupili su ga s planom da ispadnu u drugu ligu. To znači, probat će ostati u prvoj ligi s ovim igračima koje imaju. Ispadnu li u drugu ligu, prodat će bolje igrače s kojima igraju sada, kako bi konsolidirali financije, a u drugoj ligi će igrati sa lošijim igračima prve momčadi i boljim igračima druge momčadi (Oršić, Duje Ćaleta-Car, itd)…

VL
VK
vječni krojf
19:29 04.02.2023.

Ja sam već napisao i ostajem pri tome,Oršić je napravio najveću grešku u životu sa ovim transferom. Žaliti će za ovo do kraja života. Odigrala je tu malo i pohlepa za novcima ulogu.Sada se mora nadati da bude posudba donekle,da ne završi tamo negdje u 5. ligi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.