Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA ČUDESNO
Povratak na članak

Loše vijesti za Dinamo: Već ove zime ostaje bez jednog od najboljih igrača?

Joško Gvardiol igra na poziciji beka, kakvu moć i sigurnost ima taj dečko, to je čudesno. Nažalost, igrač je RB Leipziga na posudbi u Dinamu i njemački klub može ga povući u svoje redove već ove zime, nagađa se da bi se to moglo i dogoditi

Komentari 6

FR
freeshooter
23:00 05.12.2020.

Čemu potreba, u ovom trenutku veselja našeg atomskog Dinama, i prije utakmice kojom se bez primljenog gola možemo upisati u povijest, ovakvim pisanjem i stavom unositi nepotrebni nemir i negativnosti, Gvardiol sigurno neće otići u ponedjeljak u jutro, a sumnjam niti u četvrtak, a hipotetski pisati o nečemu što je tajnost Ugovora i stvar prijelaznog roka, u ovom trenutku nema smisla, osim ako smisao nije jal i unošenje nemira, iako je nepoznato, za pretpostaviti je da je dogovoreno da Gvardiol ostane dok Dinamo ne odigra EL do kraja, a s obzirom da na proljeće i idemo do kraja i finala EL, ja ne vidim odlazak Gvardiola prije ljeta, isto je bilo dogovoreno i u slučaju Olma, da protiv Shaktara Bjelica u 90 minuti nije istrčavao pozdrave publici, nego vodio utakmicu, igrali bi i proljeće u LP i Dani bi time ostao do ljeta, takav je bio dogovor i tada , pa i sada, ali što reći, u inat svima proljeće je naše...ale, ale dinamo ale...

VL
ER
EroK
06:09 06.12.2020.

Kao da ovdje ima i ljubomore na Dinamo? Imaju pravo ljutiti se ili biti ljubomorni, ako to žele, posebno, ako imaju dobre razloge za to! Bravo Dinamo!

VL
DI
Dinamenavek
14:24 06.12.2020.

Dinamo za pola sata igra sa Belupom i nigdje zdrave najave utakmice,nego ovi manipulativni naslovi......strašno. Umjesto da Zubčića drže na naslovnici,ahhhhh da ,to je veliki hrvatski uspjeh jednog dinamovca,pa ćemo to u zapećak neki.Ljudi ako vas ima vidite li manipulaciju i hpnozu koja se dešava?

VL
DI
dinol
13:52 06.12.2020.

Jeli je to onaj od novinarcica koji je nakon odlaska Bjelice proricao dinamov "raspad sistema" ????

VL
SP
spoter
23:48 05.12.2020.

Hvala ti bože da se i to pročita , hvalospjevi od koga e pa neka . To za Gvardiola mali je dobar dobro je radio i to se vidi , a ekipa je glavna i nema nezamjenjljivih , samo to to treba sad održat da ne dođe do zasićenja , što je obično u ovakvim prilikama a vidi se da bi se moglo još dignuti i iz pojedinaca čitaj ( Majer, Franjić a Ivanušec nije još ni počeo čeka se ) bi se dalo još dosta dobiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.