Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SIMPTOME

Loše vijesti: Legendarni nogometaš zaražen koronavirusom

Kenny Dalglish
Foto: Reuters/PIXSELL
10.04.2020.
u 21:58

Dalglish se nalazi u bolnici od srijede te intravenozno prima antibiotike, no nije u životnoj opasnosti.

Možda i najbolji škotski nogometaš svih vremena 69-godišnji Kenny Dalglish zaražen je koronavirusom, no nema simptome, objavio je klub u kojemu je proveo najveći dio svoje karijere Liverpool.

Dalglish se nalazi u bolnici od srijede te intravenozno prima antibiotike, no nije u životnoj opasnosti.

Nakon što je od 1969. do 1977. igrao za Celtic s kojim je osvojio po četiri prvenstva i Kupa, od 1977. do 1990. je bio igrač Liverpoola s kojim je osvojio tri naslova prvaka Europe i šest naslova prvaka Engleske. Od ljeta 1985. je bio i igrač-trener u Liverpoolu te u tom razdoblju osvojio tri prvenstva i dva Kupa.

Nakon velike igračke karijere uslijedila je i odlična trenerska, 1995. je s Blackburn Roversom osvojio još jedan naslov prvaka Engleske, dok je 2000. s Celticom osvojio škotski Liga kup.

Za Škotsku je upisao 102 nastupa i postigao 30 golova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije