Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIKAD SE NISAM ŠTEDIO'

Loše prognoze su se potvrdile, kapetan Osijeka 'out' tri utakmice zbog Katara

31.03.2022.
u 14:47

Trener Osijeka Nenad Bjelica se nada da će Škorić uspjeti biti spreman do 23. travnja kad je za Osječane na rasporedu još jedan važan derbi, protiv Rijeke na Rujevici.

Loše prognoze nakon povratka iz Katara su se obistinile; kapetan Osijeka Mile Škorić će zbog rupture kvadricepsa zadobijenog u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Bugarske (2:1) morati propustiti iduće tri Osijekove utakmice.

Najvažnije od toga, propustit će derbi protiv Hajduka koji je na rasporedu ove nedjelje u Gradskom vrtu od 19:30, a i susrete protiv Slaven Belupa i Hrvatskog dragovoljca. Škorić je u kampu reprezentacije imao i probleme s gležnjem, no to se na kraju u dijagnozi nije pokazalo toliko opasnim, nego udarac kojeg je zadobio od bugarskog napadača u mišić u hrvatskom kaznenom prostoru nakon kojeg je zamijenjen u 27. minuti susreta.

"Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupskom niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj put imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone", rekao je Škorić.

Trener Osijeka Nenad Bjelica se nada da će Škorić uspjeti biti spreman do 23. travnja kad je za Osječane na rasporedu još jedan važan derbi, protiv Rijeke na Rujevici. Nada Bjelice leži u tome da se Škorić tijekom svoje karijere poprilično brzo vraćao na teren nakon sličnih ozljeda, nekad čak i ranije nego što je bilo predviđeno liječničkim prognozama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije