Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA POLICIJA

Opljačkali Ćiru i odnijeli novac, prsten od 100 tisuća franaka, Šuškov pištolj...

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/8
02.11.2018.
u 08:55

- Mislio sam da sam manga, a vidi čime se pod stare dane moram baviti - rekao je Ćiro

Nepoznati počinitelji provalili su u vikendicu Miroslava Ćire Blaževića u Kraljevici i ukrali pozamašnu količinu novca i dragocjenosti. Legendarni nogometni trener ostao je bez novca, suprugina prstena vrijednog 100 tisuća franaka kojega joj je kupio nakon bronce na SP-u 1998. te pištolja kojega mu je darovao Gojko Šušak.

- Šteta je velika, razbili sef i odnijeli mi lovu. Ali, tu sam s policijom koja radi zapisnik pa su mi rekli da ne iznosim detalje - rekao je Ćiro.

Zanimljivo da Ćiro ništa od dragocjenosti nije osigurao.

- Mislio sam da sam ja Ćiro Blažević, prijatelj svih Hrvata i da mi nitko neće provaliti u kuću. Ali sam se prevario. Mislio sam da sam manga, a vidi čime se pod stare dane moram baviti - rekao je Ćiro i dodao:

- To su bili profesionalni lopovi, znali su što traže. Ali vjerujem u hrvatsku policiju i nadam se da će ih pronaći.

A kad mu je Šušak darovao pištolj koji su mu sada ukrali?

- Poklonio mi ga je '41. kad su Švabe došle - nije Ćiro htio odgovoriti.

>> Pogledajte gostovanje Ćire Blaževića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 56

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:31 02.11.2018.

Ja se čudim lopovima a ne Ćiri šta su čekali do sad ? Znam di je Ćirina kuća , znam i tko mu ju održava al držat tako vrijedne stvari u kući u kojoj nitko ne stanuje i nije baš najpametnije ?

Avatar zagorac2
zagorac2
09:14 02.11.2018.

veli ciro sitne lopine ha ha ha ko on sitne lopine ha ha ha

Avatar poljicanin
poljicanin
09:45 02.11.2018.

Nije naveo da li je osiguran.Prsten od "100 tisuća franaka",koji se vjerojatno nikad ne nosi,zvuči malo kao mito za neku uslugu u prošlosti.Inače,što će mu to sve kad mu je, kako je nedavno izjavio, dovoljno 8 kuna dnevno za hranu?A i Šuškov pištolj bi vjerojatno samo zarđao u sefu,bolje da ga je imao pri ruci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije