Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U MADRIDU

Lopetegui danas dobiva otkaz u Realu, evo tko će preuzeti Modrića i ostale

Real Madrid
Foto: Reuters
1/7
29.10.2018.
u 08:15

Antonio Conte, bivši trener Chelseaja još je bio pod ugovorom s londonskim klubom, no nagodio se i sada nema zapreke da se preseli u Madrid.

Real Madrid izgubio je strpljenje s Julenom Lopeteguijem koji će danas dobiti otkaz, a novi trener bit će Antonio Conte, javljaju španjolski mediji.

Bivši trener Chelseaja još je bio pod ugovorom s londonskim klubom, no nagodio se i sada nema zapreke da se preseli u Madrid.

Klubu Luke Modrića ide očajno, jučer ih je na Camp Nou Barcelona razbila s 5:1. Nakon deset kola Katalonci su tako na vrhu La Lige s 21 bodom, dok je Real tek deveti s 14 bodova, te su bliže zoni ispadanja (18. Leganes ima osam bodova), nego velikom rivalu iz Barcelone. 

- Nisam ja taj koji donosi odluke, to nije moja odgovornost. Znamo kako svijet nogometa funkcionira. Ne može jedan ispasti budala i biti glup. Svi pobjeđujemo i svi gubimo - rekao je Lopetegui jučer kad su ga pitali o otkazu.

Komentara 2

Avatar southman
southman
08:45 29.10.2018.

Nema njima pomoći !

PA
pajokola1
08:54 29.10.2018.

Ovaj "lopata" previše filozofira,zato je i dobio zasluženi otkaz, Conte je sigurno bolji trener od lopate ,ali pitanje je hoće li i on moći to sve posložiti kako treba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije