Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni rat
Povratak na članak

Lokomotiva oštro odgovorila Hajduku: 'A kakvi su vaši rezultati protiv Dinama?'

"Ostajemo sportski suparnici, ali – ostavite se NK Lokomotive!"

Komentari 55

DU
Deleted user
21:11 26.05.2015.

Pa zar je to stvarno moguće da je Hajduk u 16 utakmica protiv Dinama pobjedio samo jedan jedini put. A jednom je čak odbio i igrati. Koji luzeri.

VL
DU
Deleted user
20:34 26.05.2015.

Sve su im tako lijepo napisali.Dok god vode tuđu politiku nebu im bolje. Bravo Lokosi. Tito im nije smetao ,ali sad im sve smeta. Još malo ,pa će tražiti od Hns-a da im Tita vrati.

VL
ZO
zoom
21:21 26.05.2015.

hahaha, bravo lokosi! oprali ste s njima pod tako da sam se odvalio od smjeha! :-))

VL
GI
gismund
21:22 26.05.2015.

auuu, kako ih je lokokotiva našamarala na finjaka, bravo!

VL
MA
Mars...+
00:32 27.05.2015.

@alfredö......ha,ha,haaaaaaa "PLACENI komentatori"....Covjece zivim u USA i nije mi potebno da me bilo tko placa. Uvijek podrzavam uspjeh i rad i ne blebecem kao vi crveni. Najbolje bi bilo da HNS donese prvilnik po kojem Hajduk mora biti prvak iducih 10 godina. No kad pogledamo vrlo uspjesan rad sa Dinamovim kadetima,pionirima i svim drugim uzrastima ,lako se donese zakljucak da Hajduk nece biti prvak ni iducih 10 godina. Vidi se da ce Dinamo uskoro moci slati svoje igrace na posudbu u barem pola klubova HNL. Tko je kriv drugima sto ne rade isto ?

VL
IS
istina00
21:29 26.05.2015.

bravo lokosi, dosta je toga da vas svakojaki luzeri i diletanti prozivaju i dijele vam lekcije!

VL
MA
Mars...+
22:52 26.05.2015.

Fantasticno otvoreno pismo. Hajduk sramoti HNL, uvijek su im za nesto drugi krivi.

VL
BU
budagigo
22:09 26.05.2015.

Javio se klub koji je 10 godina poslovao sa blokiranim računom(1995-2006) preko sumnjivih crnih inozemnih računa i milošču velikoga čovjeka vlatka markoviča nije dobio kopito iz lige,a trebao je i morao.ostale haYdUkove lopovluke mi se neda nabrajati,za ovu temu je ovaj sasvim dostatan.

VL
DU
Deleted user
22:07 26.05.2015.

Zato i propada Slobodna ka su blitvari došli na portal vecernjaka pljuvati po lokosima i dinamu !!!

VL
AN
antitovari
00:15 27.05.2015.

A kaj su zadar i split? Gaydukove b i c momcadi. Njih treba izbaciti iz lige skupa s jajdukom, a ne lokomotivu !

VL
MA
manga48
15:56 27.05.2015.

Odakle pravo HNS-u primiti vremenski kažnjene dužnosnike Brbića i Pavasovića zbog najveće sramotne odluke o neigranju utakmice svoje momčadi u najvećem derbiju, a ujedno otkud Brbiću i Pavasoviću pravo doći u HNS i blatiti administraciju HNS-a koja po propisima stalno kažnjava Torcidu, uzročnika svih problema gdje god se pojave isto kao i BBB ili Armada. Nemaju pravo kao kažnjeni zastupati klub i druge prozivati i smjenjivati. Prvo sebe moraju smijeniti budući da samo troše a ne zarađuju svojim radim za dobro kluba. Ovo je velika pogreška predsjednika Šukera i savjetnika oko njega na čelu s pravnikom Srebrićem koji je već desetljećima mutikaša i od toga dobro živi umjesto da je sa 65 godina otišao u mirovinu i sada iz sjene kruvo savjetuje. HNS si ovako reže granu na kojoj sjedi radeći protupropisno. Do kada?

VL
VK
vječni krojf
12:07 27.05.2015.

Hajdukovci su dobili sta su trazili.Stalno im ta Lokomotiva smeta,a pokazala je da je momentalno veca od njih.Lokosi ne bojkotiraju utakmice protiv Dinama ni tada kada su u krizi,nasuprot Hajduku koji se uplasio izaci na teren.Splicanima se pogoduje poslije tog sportskog zlocina,pa su i neke utakmice komicne bile i odjednom su se digli.Sve to zahvaljujuci HNS-u na celu sa Sukerom,koji su pokazali pokoljebljivost.Kaznili su krivce za neodigravanje utakmice a ovi to nisu prihvatili(Brbic)i unatoc zabrani i dalje djelovali u nogometu.Tu su pokazali nesposobnost,i nastetili HR nogometu.Sada prave jos jednu nepravdu,neznaju zastititi NK Lokomotivu i raspravljaju o njoj bez njihovih predstavnika,a to nije posteno,to je za mene trac a ne sportska rasprava.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:41 27.05.2015.

Doći će i taj dan...slavit će tada cijeli grad,

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:38 27.05.2015.

Dinamo II je osnovan i igra, Lokomotiva Mamiću više nije potrebna, sljedeće godine ispada u 2. ligu i dalje. Lokomotiva je jedan od dokaza o pranju novca i Glavati se riješava dokaza, ionako druga momčad ne smije igrati 1. ligu.

VL
IK
Ikonoklast
21:38 26.05.2015.

Da...opralo pod...ukratko, Vas par plačenika hoće reći nije bitno ko šta želi i šta je pošteno, važno je sprdati sve koji nisu iz Dinama, pogotovo Dalmatince. Evo sad par činjenica, SLUŽBENIH podataka inspekcije, a ne prdi-ludi, može? Dakle: 1. Brozovićvić dva puta prodan Ono što je potpuno nejasno jest činjenica kako je jedan od trojice igrača Lokomotive u Dinamo prodan dva puta u osam mjeseci! Radi se o Marcelu Brozoviću koji je prešao u Dinamo za ukupno 18,2 milijuna kuna. Drugi transfer javnosti je poznat, ali prvi nije. Nakon prvog transfera je još osam mjeseci igrao za Lokomotivu. Taj transfer iznosio je 6,2 milijuna kuna. No, Brozović je, sudeći po podacima iz financijskog izvješća Lokomotive za 2011. godinu, već bio prodan Dinamu!?! 2. Antu Puljića je, pak, Lokomotiva prvo posudila Dinamu, gdje je odigrao samo jednu utakmicu pa je vraćen natrag na posudbu. No, Dinamo ga je nakon pola godine kupio za 9,3 milijuna kuna. Vratio ga nazad za 0 i onda je prodan u Belgiju za 7ipo milijuna kuna. 3. Još jedan sumnjivi transfer je onaj švedskog igrača Atte Walida, koji je nakon samo jedne sezone i osam nastupa za Lokomotivu kupljen od Dinama za 9 milijuna kuna. Dinamo ga je pustio besplatno nakon pola godine i jedne odigrane prijateljske utakmice. Ovo su službeni podaci, napominjem SLUŽBENI, znači, sve je po zakonu što se tiče ovih transfera ali sad molim par minusa ali ih elaborirajte molim Vas dragi "navijači"?

VL
DE
derin
22:19 26.05.2015.

Nigdje u normalnom svijetu ne igra a i b momčad istog kluba u istoj ligi,sada bi mogla i c momcad to jest Sesvete,radije zacepite!

VL
AL
alfredö
23:09 26.05.2015.

Ja cu samo i ovdje zabiljaziti da acidofil i mars ponovno ubijaju prekovremene sate braneci tatine poslove.Placeni komentator(i)- jad najgori. A ovi iz lokomotive mogu protestirat koliko hoce, ali nestace najkasnije s tatinim odlaskom...Kad tad :)..Kao i sve druge neprirodnedne tvorevine.Odnijece ih oluja. :)

VL
PS
psyhotic
22:29 26.05.2015.

MNL (Mamićeva nogometna liga)

VL
MA
Manolo46
19:52 26.05.2015.

Gle ovi se javljaju a nema sigurnije love na kladionici nego kad igraju ova dva kluba komunističkih imena, pa se stavi hendikep iks na dynamo. Od svih utakmica koje su odigrali otkad je lokomotiv u ligi samo jedna nije završila pobjedom dynama od jedan razlike. To je sigurnije nego igrati namještenu nulu tečaja 1.20 u zadnjim kolima talijanske prve i druge lige.

VL
PH
Pravi-Hrvat
20:45 26.05.2015.

Ovaj odgovor iz Lokomotive je totalni promašaj. Umijesto dam se pokriju ušima i polako distanciraju od Dinama- oni nam i dalje vrijeđaju zdrav razum i logiku!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.