Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Lokomotiva preokretom stigla do pobjede protiv Gorice

Gorica - Lokomotiva
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
09.03.2020.
u 20:12

LOkosi su ovom pobjedom preskočili Hajduk i probili se na treće mjesto prvenstvene ljestvice

U susretu 26. kola Prve HNL u ponedjeljak su nogometaši Lokomotive u gostima svladali Goricu sa 3-1 (0-0), a dvostruki strijelac bio je albanski veznjak Myrto Uzuni.

Domaćini su poveli u 53. minuti kada se je nakon slobodnog udarca Lovrića najbolje snašao Nizozemac Steenvoorden. No, ubrzo je uslijedio preokret.

Nigerijac Atiemwen u 62. minuti lobom pogađa za 1-1, a potom albanski veznjak Myrto Uzuni pogocima u 75. i 87. minuti donosi pobjedu Lokomotivi.

Lokosi su ovom pobjedom preskočili Hajduk i probili se na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

Strijelci: 1-0 Matthew Steenvoorden (53), 1-1 Atiemwen (62), 1-2 Myrto Uzuni (75), 1-3 Myrto Uzuni (87).

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
07:41 10.03.2020.

"Zlatnu Bulu" potpisali su Bela i Hajduk IV!!!

DI
diazrm
21:46 09.03.2020.

S drugog mjesta i najvećim budžetom nakon Dinama jurimo na peto, šesto mjesto. Svatko tko je malo kužio nogomet, hvatao se za glavu kad je čuo da Tudor dolazi, a sad su svi u traumama za vrijeme Hajdukovih utakmica s njegovim taktikama i katastrofalnim odabirom igrača. Čovjek gura svoj inat koji će nas koštati igranja LP, gdje bi s jednim prolaskom kola osigurali euro jesen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije