Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJMO!

Lokomotiva odlučuje o svojoj sudbini: Uzvrat Europskog kupa u Kutiji šibica

08.05.2021.
u 19:12

"Ta je razlika dostižna. Moramo odigrati puno bolje u obrani. S dobrom obranom moramo napraviti što više polukontri i kontri", rekao je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive

Rukometašice Lokomotive večeras u Kutiji šibica (20 sati) igraju uzvratnu utakmicu finala EHF Europskog kupa protiv Malage. Zagrepčanke su u prvom susretu izgubile s 28:32.

– Ta je razlika dostižna. Moramo odigrati puno bolje u obrani. S dobrom obranom moramo napraviti što više polukontri i kontri – rekao je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive.

Prvu utakmicu gledao je na TV-u, a u Malagu nije otputovao jer se oporavljao od posljedica COVID-19.

– Ono što moramo popraviti, osim obrane, jest kretanje bez lopte u napadu. Moramo napadati sa širokih pozicija, moramo im raširiti obranu. Malaga igra prilično agresivno u obrani i morat ćemo potrošiti dosta energije. Vrhunski rukomet traži maksimalnu potrošnju energije i moramo završiti utakmicu tako da nas na kraju bole i ruke i noge. Ne smijemo srljati, imat ćemo dovoljno vremena za stizanje minus četiri – zaključio je Nenad Šoštarić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije