Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA TRI BODA

Lokomotiva korak do ostanka u Prvoj HNL: Pobijedila s igračem manje!

Lokomotiva i Slaven Belupo sastali se u 33. kolu HT Prve lige
Matija Habljak/PIXSELL
07.05.2021.
u 16:54

Završilo je 3:1 za Lokose, koji su od devete minute gubili na svom travnjaku pa sve preokrenuli čak i kad su bili s igračem manje

Nogometaši Lokomotive upisali su vrijednih 3:1 protiv Slaven Belupa jer sad tri kola prije kraja ovosezonske Prve HNL imaju 29 bodova.

Ispod su, s utakmicom manje, Varaždin (27) i Istra (25), što znači da utrka za ostankom u elitnom rangu nije ni blizu gotova. Čak ni za Slaven Belupo koji ima 31 bod, bod manje od Šibenika s utakmicom manje. Svakako, pobjeda protiv Lokomotive osigurala bi im ostanak no ovako će morati osvojiti barem još bod u naredna tri kola.

A imali su farmaceuti sve u svojim rukama jer vodili su već od devete minute pogotkom Ivana Krstanovića. Nažalost po njih, slomili su se u 25. minuti, kad im je zabio Roko Šimić.

Sve je krenulo prema dolje u tim trenucima pa u 66. zabija Lukas Kačavenda. Iako su Lokosi ostali bez Matea Marića, koji je u samo četiri minute dobio dva žuta kartona pa u 71. napustio igru, Slaven nije izjednačio. A tad je psihološki segment bio na njegovoj strani.

U svim tim naporima da osiguraju barem bod, primili su treći gol. Konačnih 3:1 postavio je Josip Pivarić u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Dakle, sad će u redovima Lokomotive i Slaven Belupa pozorno pratiti druge utakmice, onu između Varaždina i Hajduka te Šibenika i Istre.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:03 07.05.2021.

Gospar Toplak - pravi virtuoz za spašavanje davljenika. Možda će i Lokomotivu izvući .

BR
Breoxs
17:25 07.05.2021.

Sad mi više ništa nije jasno? Zar nije bilo dogovoreno da Lokomotiva mora ispasti u 2. ligu? Tko će na kraju ispasti? Ako ispadne Istra - nije dobro, ako ispadne Varaždin - isto nije dobro. Zašto se utakmice ne igraju u isto vrijeme?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije