Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudan transfer

Lokomotiva ga dala Rijeci, Dinamo ga otkupio za 900 tisuća kn pa ga otpisao!

ivan boras
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
20.01.2015.
u 13:32

– Dolaskom Matela, naravno tu je i Pinto, imamo pokrivenu poziciju na desnom boku i Ivan će sigurno više minuta dobiti u drugoj momčadi, rekao je danas Zoran Mamić.

Transfer Ivana Borasa u Dinamo prošlog ljeta iznenadio je mnoge. Naime, ne bi to bilo toliko čudno da hrvatski prvak godinu dana prije nije poklonio Rijeci Ivana Tomečaka, a onda u svoje redove doveo tog igrača koji je na Kantridi bio zamjena već spomenutom i otpisanom Tomečaku. Dodajmo i to kako je Boras u Rijeku stigao besplatno iz Lokomotive, a da stvar bude još bizarnija, ''modri'' su ga čak i platili. Prema Transfermarktu, najpoznatijoj svjetskoj stranici za transfere, odšteta Rijeci je iznosila 115 tisuća eura (883 tisuće kuna). 

– Znam što znači Dinamo i kakvi su ovdje zahtjevi, ali vjerujem u sebe. Uostalom, očito vjeruju i ljudi u klubu kada su se odlučili kupiti me – rekao je tada Boras.

No, nije se nametnuo, odnosno uopće nije dobio pravu priliku. U prvom dijelu sezone odigrao je tek prvenstvenu utakmicu protiv Zagreba u šestom kolu, a u preostalim susretima tek je jednom sjedio na klupi. A samo pola godine nakon tog transfera Dinamo ga je otpisao i poslao u B momčad.

– Dolaskom Matela, naravno, tu je i Pinto, imamo pokrivenu poziciju na desnom boku i Ivan će sigurno više minuta dobiti u drugoj momčadi, rekao je danas Zoran Mamić.

>>Dinamo putuje u Španjolsku, Mamić otpisao neka zvučna imena!

>>Matel trenirao, Dani Olmo upisan u sustav HNS-a

Komentara 7

LO
loza
16:08 20.01.2015.

špo je tu čudno dok temelj profesionalnog sporta je novac lokalne uprave i javnog sektora do toga će biti svega i svačega.

Avatar marinerohr
marinerohr
17:44 20.01.2015.

A cuj, treba malo oprat pare na igracima koji nikad ne bi ni prismrdili prvoj momcadi

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
22:24 20.01.2015.

Ništa tu nije čudno, stvar je samo s koje strane (zakona ili morala) gledaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije