Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak priprema

Dinamo putuje u Španjolsku, Mamić otpisao neka zvučna imena!

Zoran Mamić, Matjaž Kek
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
20.01.2015.
u 14:54

– Jozo je ozlijedio tetivu, što nije komplicirana ozljeda, ali traži određeni period za oporavak. On će ostati u Zagrebu i raditi te bi se otprilike po povratku momčadi iz Španjolske trebao priključiti treninzima

Dinamo je završio prvi dio priprema u Rovinju, a sada se okreće drugom dijelu. Zoran Mamić svoje će igrače odvesti u Španjolsku, točnije u La Mangu gdje će brusiti formu uoči nastavka sezone. 

Na put se kreće u srijedu ujutro, a mjesto u zrakoplovu osiguralo je 25 igrača. Trener Mamić zadovoljan je radom mladih igrača koji su se priključili seniorima pa ih je sve odlučio povesti, a otpali su Boras, Addy, Šimunović i Wilson.

– Jozo je ozlijedio tetivu, što nije komplicirana ozljeda, ali traži određeni period za oporavak. On će ostati u Zagrebu i raditi te bi se otprilike po povratku momčadi iz Španjolske trebao priključiti treninzima. Na pripreme u Španjolsku neće ići niti Wilson koji će ostati u Zagrebu i trenirati dok se ne riješi njegov status, pojasnio je Mamić za službenu klupsku stranicu.

Kao što smo već pisali, Boras je poslan u B momčad, a Addy bi trebao otići na posudbu.

>>Lokomotiva ga dala Rijeci, Dinamo ga otkupio za 900 tisuća kn pa ga otpisao!

Popis igrača:

Vratari: Eduardo, Ježina, Mikulić

Braniči: Pinto, Matel, Taravel, Sigali, Pivarić, Musa

Vezni:  Antolić, Machado, Ademi, Husejinović, Gonçalo, Ćorić, Vukojević, Brozović, Gojak, Olmo

Napadači: Cekici, Fiolić, Henriquez, Hodžić, Fernandes i Pjaca

Komentara 5

TV
tvrdapixa
16:05 20.01.2015.

Senzacija!!! Mamić se odrekao nekih zvučnih imena! Pa Hrvoje nabraja: Boras, Addy, Šimunović i Wilson. Koja smijurija od novinarstva.

Avatar cluesblues
cluesblues
16:54 20.01.2015.

na stranu ovo sa "zvucnim imenima", ali dinamo je ostal na 3 stopera od koji je simunovic povrijedjen i nede na pripreme (a i da ide, od njega vise stete nego koristi), dakle 2 stopera…onaj addy, kakav got da je, nije losiji od sigalia, dakle diletant od trenera uporno gura svoje "kapitalce" koje je sam i doveo i koji su pokazali da nemogu igrat niti u nizeligasima, i k tome ce sad eksperimentirat sa vukojevicem i goncalom na stoperskim pozicijama…dakle opet bez plana i koncepcije, mozda dovoljno za hnl (ovisno kolko ce rijeka bit dobra u proljece), ali od europe nista….

DB
doktor.buljko
02:51 21.01.2015.

Novi veliki klubovi traže Brozovića: Ćukarički i Palilula, ali moraju stati u red jer je velika potražnja i tek su 1485. u redu klubova koji su ludo zainteresirani za najtraženijeg igrača svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije