Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Vlak: Nevjerojatno je da Zagreb na istu foru primi dva gola

Lokomotiva
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.10.2014.
u 16:59

Sve je bilo riješeno nakon manje od 20 minuta igre i Lokomotiva je slavila s uvjerljivih 3:0.

Utakmica Lokomotive i Zagreba sigurno neće ostati u nekakvom dugom sjećanju, ući u anale i zbog nje se nećemo vraćati na taj jučerašnji datum, kao što se recimo Englezi prisjećaju da je tog datuma Rooney postigao svoj prvi gol u Premiershipu (za Everton). No, šteta je što više ljudi ne dolazi gledati naše nogometne utakmice. Jer, igra se solidan nogomet, solidno je bilo i jučer u ulici pjesnika.

Zagreb se raspao

Pjesnici iz Kranjčevićeve jučer nisu baš ispisali lijepe stihove svom treneru i predsjedniku jer izgubili su od Lokomotive 0:3. Svojim je strojem bolje upravljao Tomislav Ivković. Komandirao je tijekom cijele utakmice, vikao igračima što da rade, kako da idu, primjerice Doležalu da ode u sredini, Kusi kad da ide naprijed, a kad da malo odmori... I očito se isplatilo već do poluvremena bilo je velikih 3:0.

- Zagreb je solidno izgledao na početku, ali kad je primio prvi pogodak sve je bilo gotovo, ipak je tu razlika u kvaliteti – kazao je nakadašnji hrvatski reprezentativac Janko Janković.

Zagreb je nekako bolje, aktivnije otvorio utakmicu, bio je vrlo blizu Lokomotivnog šesnaesterca, no to nije znao oploditi pravm prilikom, pa je platio danak. Lokomotiva, ovaj put domaćin u Kranjčevićevoj, povela je nakon udarca iz kota kojeg je izveo Pavičić. Loptu je prenio Doležal, a na drugoj je vratnici svoj prvi pogodak za Lokomotivu postigao Mirko Marić. Brzo je Lokomotiva povećala osvoju prednost, kapetan Mario Musa obišao je Matića, ovaj ga srušio i sudac Zebec pokazao je na jedanaesterac.

Kojeg je Šovšić prevorio u pogodak svom bivšem klubu. Treći pogodak preslik je prvoga, samo je sad Leko prebacio, opet je Marić bio na pravom mjestu i odveo Lokomotivu na mirnu kolosjek već prije odmora.

- Mogla je Lokomotiva i više zabiti do poluvremena, nevjerojatno je kako Zagreb primi dva identična gola, na istu ‘foru’ – kazao je Marijan Vlak, šef nogometne škole Dinama. Mogao je to malo pokvariti Boban, ali s pet metara Gabrijel je pucao preko vratnice. U poluvremenu je Dražen Medić očito malo duže pričao svojim igračima, Lokomotiva je izašla na teren nekoliko minuta prije njih.

Dojmljiv volej Muse

A tko zna, možda se na lošiju partija Zgareba nadvio obak zvan Ivan Krstanović. Nekadašnji igrač Zagreba smilio se svom bivšem klubu i dozvolio mu da odigra ovu utakmicu, prolongirao je plaćanje 600.000 eura duga, da nije Zagreb bi napravio veliki korak ka županijskom natjecanju. Drugi dio nije donio ozbiljne promjene, Zagreb je pokušavao, a nije mogao napraviti preokret. Lokomotiva je pak bila zadovoljna s 3:0 vodstvom. Iako prilika je bilo na obje strane, pogotovo je dojmljiv bio volej Lokomotivnog Muse koji je završio u prečki i nevjerojatna nesnalažljivost Bobana i Medića kad su bili sami pred golom Sluge. A bilo je i još takvih nespretsnosti na obje stane, kao da su se natjecali u promašajima.

>> Ivković: Ulogu favorita prepuštam Zagrebu

Komentara 1

RA
rada1811
20:59 19.10.2014.

Opet Krstanović zasrao,pustio da igraju i oni izgube,eh moj Krsta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije