Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RELI

Loeb će sljedeće sezone voziti Hyundai

Sebastien Loeb
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.12.2018.
u 20:21

Loeb je potvrdio da će nastupiti u siječnju na Reli Monte Carlu, a vozit će Hyundai i20 WRC Coupe.

Najuspješniji reli vozač u povijesti s devet uzastopnih naslova svjetskog prvaka Francuz Sebastien Loeb potpisao je dvogodišnji ugovor s južnokorejskom momčadi Hyundai. 

Loeb (44), veteran koji je zadnji puta vozio cijelu reli sezonu davne 2012. godine, obvezao se voziti barem šest utrka u narednoj sezoni, zajedno sa svojim dugogodišnjim suvozačem Danielom Elenom. 

Za Loeba će to biti prvi puta da ne vozi francuski automobil, naslove je osvajao u Citroenu, a lani je odvozio nekoliko utrka za Peugeot i čak pobijedio na Katalonskom reliju. 

Loeb je potvrdio da će nastupiti u siječnju na Reli Monte Carlu, a vozit će Hyundai i20 WRC Coupe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije