Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali se na suca

Ljutiti Wenger: Everton je igrao grubo, a sudac to nije kažnjavao

Arsene Wenger
Reuters/Pixsell
17.04.2013.
u 16:14

- Ako ćemo pobjeđivati do kraja, ostajemo na trećem mjestu. Ne smijemo se dovesti u situaciju da ovisimo o drugima

Nakon jučerašnjeg dvoboja Arsenala i Evertona na Emiratesu (0:0), trener topnika Arsen Wenger bio je šokiran grubom igrom igrača Evertona i odlukama suca Chrisa Foya. Wenger smatra da je veznjak Evertona Derron Gibson trebao dobiti drugi žuti i isključujući crveni karton.

– Trebali smo pobijediti. Ova pobjeda učvrstila bi nam poziciju među prve četiri momčadi. Morate shvatiti Everton. Oni se bore za Ligu prvaka. Sudac je tu da sankcionira njihovu grubost, ali on to nije učinio.

Ovaj kiks Arsenala mogli bi iskoristiti njihovi prvi pratitelji Chelsea i Tottenham.

– Budemo li pobjeđivali do kraja, ostajemo na trećem mjestu. Ne smijemo se dovesti u situaciju da ovisimo o drugima. Dobra je stvar što Chelsea i Tottenham još igraju međusobno. Uvjeren sam da ćemo osigurati treće mjesto svojim trudom i igrama – kaže Wenger.

Naš Nikica Jelavić za Everton je odigrao posljednjih petnaestak minuta. U 76. minuti zamijenio je Rossa Barkleya.

>>Pretjerao: Wilshere davio Mirallasa jer ga je poprskao s malo vode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije