Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO ZEČEVI

Ljutiti mađarski izbornik: Najradije bih porazbijao sjedala na Poljudu!

Marco Rossi
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
11.10.2019.
u 12:48

- Mi smo Hrvatsku gledali, mi nismo igrali. Bili smo prestravljeni. Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sjedala i sve, ali ne smijem jer moram koristiti mozak.

Mađarski izbornik Marco Rossi bio je ljutit nakon što je njegova reprezentacija sinoć na Poljudu izgubila od Hrvatske s glatkih 3:0. Talijanski trener prvo je ustvrdio da je to bila najgora utakmica otkako je on izbornik, a zatim je dodao:

- Mi smo Hrvatsku gledali, mi nismo igrali. Bili smo prestravljeni. Sada bih najradije sve porazbijao, vaša sjedala i sve, ali ne smijem jer moram koristiti mozak.

Rossi nije htio govoriti o imenima, ali je dodao:

- Moja momčad nije ni došla na utakmicu. Mi smo igrali kao zečevi, nismo bili odgovorni, ne sjećam se više koliko, ali pet-šest pogrešaka smo sami napravili i dali Hrvatskoj priliku za golove - rekao je Rossi i dodao:

- Od prve minute igrali smo očajno. Nismo se borili, nismo pritiskali i Hrvatska je zasluženo pobijedila večeras. Uopće nismo igrali nogomet, već smo promatrali kako to rade hrvatski igrači.

Mađarska još uvijek nije izgubile sve izglede za plasman na Euro

- Nećemo sada plakati. Do kraja kvalifikacija imamo još dvije utakmice i borit ćemo se do kraja, ali moramo popraviti puno stvari - je talijanski stručnjak.

>> Pogledajte izjave Bruna Petkovića i Nikole Vlašića nakon pobjede na Mađarskom

Komentara 7

TA
Tag
13:26 11.10.2019.

Daj covjece,Madjari su igrali onoliko koliko znaju, sto si mogao ocekivati, da pobijede Hrvatsku...Steta sto ih nije Hrvatska pregazila u drugom poluvremenu...Trebalo je biti 6-0 ,,pa bi se drugi put jos vise plasili...

Avatar Asterix
Asterix
15:18 11.10.2019.

Naši momci su pristojni pa su se suzdržavali da im ne zabiju još 3-4 komada.

PR
PrimoracRi
14:13 11.10.2019.

Tko gubi ima se pravo ljutiti ali neka to prenese dotični na svoje igrače. Zasluženo smo BOLJI pa neka BOLI koga smeta......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije