Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Ljutiti Kamenica: Neki moji igrači nisu došli na utakmicu!

PPD Zagreb - Pick
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
24.09.2017.
u 10:53

Mandalinić, Josip Valčić i Kontrec moraju igrati puno, puno bolje. Umjesto da pričaju, moraju preuzeti odgovornost, kaže trener

Rukometaši PPD Zagreba izgubili su u prvoj domaćoj utakmici ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Bolji je bio mađarski Pick Szeged (23:28). Gosti su od početka nametnuli svoj ritam i cijelu utakmicu vodili su s pet do šest pogodaka razlike.

U trenutku kada su mislili da je sve gotovo, probudili su se zagrebaši, došli na minus jedan (23:24), ali za preokret nisu imali snage.

Čudna utakmica

- Da bismo nekoga pobijedili moramo primati deset do 13 pogodaka po poluvremenu. A mi smo primili 17 u prvom. Neki moji igrači kao da nisu došli na utakmicu, nisu mi bili za prepoznati. Igrali su neku čudnu utakmicu - bio je ljut Kasim Kamenica, trener PPD Zagreba.

Koji su to igrači?

- Mandalinić, Josip Valčić i Kontrec. Oni moraju igrati puno, puno bolje. Neshvatljivo da je Kontrec dva, tri puta za redom promaši čiste zicere. I onda igrači poslije utakmice umjesto da pričaju o svojoj igri, pričaju općenito. Vrijeme je da preuzmu odgovornost - rekao je Kamenica. Onda je otkrio još jednu stvar.

- Igrači prigovaraju kako puno treniraju. Stalno kukaju. Nakon ovakve utakmice trenirat će šut ne jedan, već tri sata - istaknuo je Kamenica.

U prvom poluvremenu Buntić je postigao malo previše pogodaka, a u obrani ga dobro nije čuvao Mandalinić.

- Pa nije Buntić sad nekakvo čudo od šutera. Sve šuteve uputio je s devet metara, ma Stipe nije reagirao. U redu, nije Mandalinić obrambeni igrač, ali nemam taj luksuz da mijenjam dijagonalu kada iz napada trčimo u obranu - rekao je Kamenica. Mađari su u prvom poluvremenu u obrani zaustavili vanjsku liniju PPD Zagreba.

Žarko Marković pokušavao je pokušavao je, mali nije išlo.

- Dugo nisam bio u jakom treningu, treba mi vremena da se pripremim i uigram s ostatkom momčadi - rekao je Žare.

Ni vratari PPD Zagreba nisu bili od velike pomoći. Na drugoj strani trener Pastor imao je raspoloženog Sierru, ma kad je bilo ‘stani-pani’ u zadnjih deset minuta na vrata je stao naš Marin Šego.

- Ispalo je da sam skinuo sve lopte kod 24:23 za nas. Neću lagati, ali pomislio sam da je sve gotovo u 45. minuti kad smo poveli sa sedam razlike. Ovo nam je dobra škola za ubuduće. Nema više opuštanja - rekao je Šego koji je primao čestitke od svojih suigrača, te pljesak od navijača koji su potegnuli iz Szegeda u Zagreb.

Mrakovčić i Vuglač dobri

Jedine svijetle točke domaće momčadi bili su Luka Mrakovčić i Mario Vuglač. I jedan i drugi svojim pogocima vraćali su domaće u život. Ne sjećam se da je izrađena barem jedna prava akcija.

Zlatko Horvat je još jednom promašio sedmerac i sad se zaista mora postaviti pitanje da li da sedmerce šutira netko drugi. Njegov promašaj bio je koban u Švedskoj, a da se ne prisjećamo Svjetskog prvenstva u Francuskoj.

- Šteta što nismo izdržali do kraja, Iznenadili smo ih igrom sedam na šest. S tom igrom došli smo minus jedan ali ne i dalje - rekao je Mrakovčić. 

Komentara 3

DU
Deleted user
12:03 24.09.2017.

Valčić je Gopčev zet,i ima zagarantirano mjesto u Zagrebu do 40 god,bez obzira tko bio trener,jer ga ne smiju maknuti,isto kao i njegvog brata Tončija!Mandalinić osim jakog šuta nema ništa !Da valja,u ovim bi godinama otišao u klub koji bolje plaća od Zg ! Privatizacija !!!Pogledajte Vardar !

DU
Deleted user
12:11 24.09.2017.

Kamenica je morao znati koliko krivih dodavanja imaju neki igrači. Ovako, kad se ukazala šansa, oni su tehničkim greškama sve upropastili. Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije