Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica u hajduku

Ljubo Pavasović: Očekujem najstrožu moguću kaznu HNS-a!

Ljubo Pavasović Visković
Miranda Cikotic/PIXSELL
25.10.2015.
u 21:15

- Nije bilo primjereno moje obraćanje prema gospodinu Mariću. Ona priča o prijetnjama je perfidna namještaljka, neme veze s istinom.

Dok je Nadzorni odbor Hajduka zasjedao, na Rujevici je Rijeka pobijedila Dinamo čime je Hajduk dobio potvrdu prvog mjesta na tablici.

- Svi smo bili pod dojmom, stalno smo pogledavali na mobitele, čekali poruke s rezultatom iz Rijeke. Nadam se da će u derbiju s Rijekom biti najmanje 20 tisuća gledatelja na tribinama - nasmijao se Ljubo Pavasović Visković

Nije želio ulaziti u detalje Hajdukove budućnosti s Brbićem. 

- Hajduk je bitno zdraviji nego što je bio prije tri godine, a o detaljima će govoriti Marin Brbić - kaže Pavasović.

Još jednom se osvrnuo na ono što ga čeka, a to je kazna za sve što je izgovorio sucu Brunu Mariću u derbiju Hajduka s Dinamom.

- Kazne očekujem, ali koliko shvaćam Krešimir Vlajčević taktizira. Ne znam je li to zbog izbora ili čeka da mi istekne jednogodišnja kazna. U svakom slučaju, očekujem najstrožu kaznu koju HNS može nekome izreći, mislim da će biti dvije godine zabrane rada u nogometu - rekaoje Pavasović.

Ponovio je da nikada nije prijetio smrću Brunu Mariću o čemu je govorio Krešimir Antolić, Dinamov povjerenik za sigurnost.

- Nije bilo primjereno moje obraćanje prema gospodinu Mariću. Ona priča o prijetnjama je perfidna namještaljka, neme veze s istinom. Psovao sam ga i predbacivao ono što je napravio, rekao sam mu ono što nije bilo dostojno moje pozicije. Bilo je teško u onoj situaciji ostati čiste glave - kazao je Pavasović.

Na kraju je Marić dobio prolaznu ocjenu za suđenje u Splitu.

- To apsolutno daje meni za pravo, rekli su da je sudio dobro, a da na odmor ide zbog stresa kojem je izložen zbog zlih Splićana - zaključio je Pavasović.

>>Brbić dobio novi mandat u Hajduku: 'On je zaista najbolji kandidat!'

Komentara 64

MO
mobitel20
21:54 25.10.2015.

Navijam za Hajduk koji bi svoju tradiciju i duh vukao iz 1911. i iz prefiksa pod kojim je naveden u izvornom aktu Carskog namjesnistva u Zadru: Hrvatski nogometni klub"Hajduk". Ovi Pavasovici,Brbici,Lalici,Islamovici...ukrali su taj Hajduk i u ovaj "njihov"ugradili sve "odlike"" Anarha (danasnji rnk Split)koji je utemeljila tadasnja Orjuna. Oni vode prljavu politiku manipulirajuci zdravim lokalpatriotizam najveceg broja navijaca Hajduka. Puknut ce i taj mjehur od sapunice i raspasti ce se ta prljava politicko-interesna grupacija. Jos malo...

GM
Gusta magla
21:38 25.10.2015.

Pa kad ocekuje, onda je najpravednije da mu se zelja ispuni.

CP
Cviet Prigorja
21:38 25.10.2015.

Kmee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije