Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve veći izbor

Ljubitelji sporta u Hrvatskoj moći će uživati u javljanjima uživo u Premiershipu

Chelsea
Reuters/PIXSELL
30.03.2017.
u 11:19

- S pojavom multikanalnih televizija gledatelji su dobili slobodu izbora. Štoviše, vikendi na kanalima SportKluba postali su situacije u kojima istinski zaljubljenici u sport imaju problema kako organizirati druge životne aktivnosti

Hrvati vole gledati prijenose sportskih događaja, doduše više od kuće nego uživo, pa je pojava višekanalnih televizija nešto što ih je dodatno prikovalo za njihove televizijske naslonjače. A upravo takva televizija je SportKlub koja vam, recimo, omogućava da istovremeno pratite više utakmica košarkaške Eurolige ili više teniskih mečeva s ATP Toura.

Osim toga, sada nema više onih prigovora gledateljstva, kakve je doživljavala nacionalna dalekovidnica (HRT) izborom jedne nogometne utakmice koju će pokazati svom gledateljskom puku, jer sada se oni mogu pretplatiti na sportske kanale na kablovskim platformama i gledati što im srce poželi.

U to ime čelnici hrvatskog SportKluba okupili su neki dan poslovne partnere i predstavnike medija da uz neformalno druženje zajednički proslave 10 godina postojanja. O tome su govorili dugogodišnji komentator SportKluba Neven Cvijanović, ali i novopridošla komentatorska zvijezda Željko Vela.

- Uskoro ćemo preseliti u nove prostorije, a novitet je i to što smo se počeli javljati uživo s utakmica engleskog Premiershipa. Ponosan sam što mi s našim prijenosima ne radimo samo biznis, nego i odgajamo nove naraštaje zaljubljenika u sport jer smo okupili najbolju komentatorsku ekipu - ustvrdio je Neven Cvijanović prepustivši riječ kolegi Veli s kojim je počeo zajedno raditi prije više od dva desetljeća na HTV-u:

- S pojavom multikanalnih televizija gledatelji su dobili slobodu izbora. Štoviše, vikendi na kanalima SportKluba postali su situacije u kojima istinski zaljubljenici u sport imaju problema kako organizirati druge životne aktivnosti, a da uz to stignu pogledati od sporta sve što vas zanima.

I doista, 24 komentatora SportKluba stalno su u pogonu i oni odrade oko 600 prijenosa mjesečno. I dalje su najgledaniji prijenosi nogometnih utakmica, i tako će i ostati, no saznajemo da je gledanost košarke u porastu, a u još većem je porastu gledanost američkog nogometa.

A sa skorim preseljenjem u nove prostorije, tehnološki puno bolje opremljene, najveća regionalna sportska televizija će se logistički osnažiti i ponuditi nove mogućnosti produkcije i oglašavanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije