Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U NOVE POBJEDE

Ljubimac Poljuda ima novi klub, navijači oduševljeni: 'Bravo, gazda, tako se to radi'

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
04.03.2024.
u 08:18

Nepunih godinu dana, od jeseni 2021. do one 2022. bio je Valdas Dambrauskas (47) na klupi Hajduka. Pobrao je u tom vremenu niz simpatija poljudske publike, ali i hrvatskog nogometnog puka. Poznavali su tog studioznog Litavca svi od ranije iz Gorice, s kojom je također bio hit u onom groznom razdoblju pandemije koronavirusa.

No, Dambrauskas se nakon osvojenog Kupa u sezoni 21/22 i pobjede nad Rijekom u poljudskom finalu nije najbolje snašao na početku sljedeće sezone pa je Dambrauskas smijenjen već u rujnu, na prvoj reprezentativnoj stanci. Nije dugo bio be posla, stigao je poziv s Krete, iz grčkog OFI-ja gdje je proveo sljedeću godinu.

Iako je bez posla od prosinca kada je napustio klupu grčkog prvoligaša, našao si ga je za sljedeću sezonu. Naime, iz ciparske Omonije na društvenim mrežama su objavili da će ih Dambrauskas preuzeti od ljeta. Vlasnik 11 trenerskih trofeja u sezoni preuzet će tako klub koji je do sada 21 put osvojio naslov ciparskog prvaka. Omonia je trenutno na četvrtom mjestu ciparskog prvenstva te još uvijek lovi poziciju za Europu sljedeće sezone.

Inače, navijači toga kluba oduševljeni su izborom Dambrauskasa. Mnogi u komentarima pišu riječi hvale za potez uprave koja je, prema njihovu mišljenju, u klub dovela dobrog trenera.

"Bravo, predsjedniče! Tako se to radi. Idemo sada po trofeje. Gazda, napravili ste dobar potez", piše u komentarima na klupsku objavu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:29 04.03.2024.

Kao Dinamovac mogu reći samo najbolje za ovog stručnjaka i velikog gospodina. Po mnogočemu me podsjeća na Keka. Želim mu svu sreću i puno športskog uspjeha gdje god bio i nastavio karijeru.

Avatar Ričard
Ričard
09:36 04.03.2024.

Celtic Glasgow bi bia bolji izbor, sretno ljudino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije