Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEWS OF THE WORLD

Liverpool želi dovesti Eduarda

Eduardo da Silva
AFP
15.11.2009.
u 09:40

Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva u zimskom bi prijelaznom roku mogu napustiti Arsenal i potpisati za Liverpool, piše u svojem nedjeljnom izdanju News of the World.

Novinar NOTW Martin Hardy je napisao da je Liverpool spreman topnicima ponuditi deset milijuna funti kako bi Eduarda doveli na Anfield. Eduardo ima još 18 mjeseci ugovora s Arsenalom, a Benitezu je to prilika da ojača svoje napadačke opcije.

Eduardo će tražiti razgovore s Arsenom Wengerom  da vidi da li je u dugoročnim planovima Arsenalova stratega i ako mu to ne mogu garantirati, u Liverpoolu su spremni sve učiniti da ga dovedu na Anfield piše Hardy.

Hrvatski reprezentativac ove je sezone odigrao 12 utakmica za Arsenal i postigao četiri pogotka te upisao jednu asistenciju.

Komentara 2

RE
rexcroatum
14:05 15.11.2009.

Novinarska patka,o necem se mora pisati, mada moramam priznat bilo bi lijepo. 1. wenger ga nece sigurno pustit s obzirom na ozljede napadaca u timu 2. liverpool ima napadace (odlicne) na klupi koje rafa ne koristi, bilo bi suludo rost novac na jos jednog napadaca kojeg nebi koristio. Znaci ova vijest nema veze sa realnoscu!

FI
fiker66
11:13 15.11.2009.

bravo majstore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije