PREMALO

Liverpool za Lovrena nudi 8 milijuna funti

Dejan Lovren
Reuters (Ilustracija)
21.05.2014.
u 13:53

Ta će svota vrlo teško zadovoljiti Southampton koji je za hrvatskog reprezentativca Lyonu isplatio osam milijuna funti.

Engleski mediji već danima pišu da Liverpool želi dovesti Dejana Lovrena, a posljednja je informacija da su redsi spremni ponuditi 8.5 milijuna funti.

Ta će svota vrlo teško zadovoljiti Southampton koji je za hrvatskog reprezentativca Lyonu isplatio osam milijuna funti.

- Pratim što se piše i vidim da je Liverpool navodno zainteresiran za mene. To je sve što znam. U Southamptonu mi je odlično i imam još tri godine ugovora. Sve što mogu reći je da će klub odlučiti o mom eventualnom transferu - rekao je nedavno Lovren.

>> Dejan Lovren od sljedeće sezone u Liverpoolu!?

Komentara 1

NI
nixonn
20:45 21.05.2014.

... reklo bi se: plaćeni članak ..., jer tek nakon Svjetskog prvenstva manageri dobiju vid... sada je za bilo kakve novosti ovog tipa - prerano... jer, ako je čitatelj naivan, manager sigurno nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije