Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krv nije voda

Liverpool u siječnju dovodi Hazarda?

Thorgan Hazard
Foto: DPA/Pixsell
10.12.2018.
u 15:20

Thorgan Hazard je ove sezone jedna od ključnih figura u njemačkoj momčadi koja trenutačno drži drugu poziciju u Bundesligi.

Ako je možemo vjerovati onome što donose engleski mediji, Liverpool će već ovoga siječnja pokušati dovesti Hazarda. Ali ne Edena, člana Chelseaja, već njegova brata Thorgana.

Thorgan Hazard je nekoć također bio član londonskog kluba, ali je preselio u Borussiju iz Mönchengladbacha nakon što su na Stamford Bridgeu procijenili da nema potencijal njegova dvije godine starijeg brata.

Ipak, Thorgan je s vremenom počeo blistati, dogurao je i do belgijske reprezentacije, a ove je sezone jedna od ključnih figura u njemačkoj momčadi koja trenutačno drži drugu poziciju u Bundesligi.

Hazard navodno u ugovoru ima ugrađenu transfernu odštetu, pa će ga Redsi moći dovesti ako uplate 29 milijuna eura i ponude mu dovoljno primamljiv ugovor.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:10 10.12.2018.

A ja sam mislio da ce Modrica, ha, ha, ha............

MV
Mijat vrdoljak
17:04 10.12.2018.

Dovode brata iz Borusija Muenchengladbach

GV
golub Vaso
15:27 10.12.2018.

možda brata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije