Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 2:1

Liverpool teško slavio na Anfieldu, Lovren dobio zvižduke

Liverpool - Southampton
Foto: PA/Pixsell
1/6
17.08.2014.
u 16:42

Bila je to utakmica u kojoj igrači Brendana Rodgersa nisu briljirali, ali ostvarili su ono najbitnije - upisali tri boda

Nogometaši Liverpoola pobjedom su krenuli u novu sezonu. Na Anfieldu je gostovao Southampton, a 'redsi' su pobijedili 2:1. Bila je to utakmica u kojoj igrači Brendana Rodgersa nisu briljirali, ali ostvarili su ono najbitnije - upisali tri boda.

Domaća momčad bolje je otvorila susret, a to je rezultiralo pogotkom u 23. minuti. Henderson je oduzeo loptu i sa svoje polovice fantastično proigrao Sterlinga koji s lakoćom zabija. Tada se momčad Liverpoola malo povukla i prepustila inicijativu gostima, ali nije bilo pravih prilika osim dalekometnih prijetnji.

Početak nastavka potpuno je pripao Southamptonu, a već u 56. minuti stiglo je izjednačenje. Tadić je primio loptu na rubu kaznenog prostora, na njega je došao Lovren, ali je uspio pokraj njega sjajno petom proigrati Clynea koji je izjednačio rezultat.

Foto: PA/Pixsell

U 63. minuti nakon još jedne slabije reakcije Lovrena gosti su došli do velike prilike, ali je Davis pucao ravno u Mignoleta. 11 minuta prije kraja Sturridge je bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru i zabio za tri boda, iako su gosti u 88. minuti pogodili i gredu.

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta, nekoliko puta slabije reagirao, ali većinu susreta bio je pravovremen. Dodajmo kako je pri svakom dodiru s loptom dobio zvižduke gostujućih navijača koji mu ne mogu oprostiti što ih je nakon jedne sezone napustio.

>>Manchester United doživio prvi poraz na otvaranju nakon 1972. godine!

Komentara 5

DI
dinamojavolim1
18:02 17.08.2014.

vidim da ovaj novinar i minuse dijeli:))) fuckali su mu gostujuci navijaci sto je normalno a dejan je pokazao da je veliko pojacanje

Avatar franioprvi
franioprvi
18:42 17.08.2014.

Koliko gimnastike od strane novinara da nas ubijedi da je nas igrac bio los i da su mu fuckali .... gostujuci navijaci , haha. Svasta.

KA
kajinx
20:01 17.08.2014.

Da mu se Skertel nije petljao, Dejan bi dao gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije