Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULO ŽESTOKO

Manchester United doživio prvi poraz na otvaranju nakon 1972. godine!

Louis van Gaal i Ryan Giggs
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
16.08.2014.
u 15:58

Swansea City je slavio sa 2:1 i to im je prva pobjeda na Old Traffordu u prvenstvu!

Manchester United je pripreme prošao neokrznut, a igrali su protiv madridskog Reala, Rome, Liverpoola i Valencije, a onda je došao na Old Trafford Swansea City i u prvoj utakmici prvog kola Premiershipa napravio seznaciju!

Slavili su sa 2:1, a pogotke su postigli  Sung-Yueng Ki u 28. i Gylfi Sigurdsson u 72. minuti. Za United za zabio Wayne Rooney, i to 'škaricama' u 53. minuti. Nakon tog pogotka se činilo da će sve ići prema planu i očekivanja trenera Louisa van Gaala, svih navijača i ljudi koji prate nogomet. Znači, izgledalo je kao da će Manchester pobijediti.

Ali to se nije dogodilo, djelovali su potpuno drugačije nego na pripremama i sad se vidi da ipak nisu takav goropadni stroj i da ih nizozemski stručnjak nije uspio čudotvorno probuditi iz san u koji su upali pod Davidom Moyesom.

Da stvar bude gora, ovo je prvi poraz Uniteda na otvaranju prvenstva na Old Traffordu od 1972. godine, kad je istovjetnim rezultatom kao danas Swansea pobijedio Ipswich Town. Također, ovo im je prvi poraz od Swansea na domaćem terenu u povijesti.

>> Nogometašu Manchestera tijekom utakmice u usta 'sletio' ptičji izmet!

>> Lovren jedna od glavnih priča, ali City i Chelsea najveći su favoriti za naslov

Komentara 2

CL
ClinOr
18:43 16.08.2014.

Novinar: "Također, ovo im je prvi poraz od Swansea na domaćem terenu u povijesti." Newsflash, Swansea ih je već pobijedio na Old Traffordu i to ove godine! 5.1.2014. Manu - Swansea 1-2 u kupu.

DI
didery
16:32 16.08.2014.

di je sad van genijal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije