Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PONUDA S OTOKA

Liverpool također vapi za Olićem

Ivica Olić
Reuters
10.04.2010.
u 14:23

Nisu samo predstavnici Manchester Cityja došli na Old Trafford gledati hrvatskog nogometaša u Bayernu, Ivicu Olića. Svaki njegov potez su pomno pratili i iz Liverpoola.

U trenucima kada je hrvatski nogometni reprezentativac napuštao Hamburg blizu njegovog potpisivanja je bio klub s Anfielda, no čelnici bavarskog kluba su bili brži, te su oni uspjeli dovesti Olića. Danas je ovaj napadač strahovito atraktivno ime na nogometnom europskom nebu i svi mu prišivaju silne epitete.

Christian Nerlinger, sportski direktor Bayerna, je za Bild izjavio:

- Nisam dosad čuo za interes Manchester Cityja i Liverpoola. Svejedno, Olić je naš čovjek. Lijepo se razvio kod nas i postao je ekstremno bitan igrač.

Ranije su engleski mediji naveli da je Manchester City spreman ponuditi sedam milijuna eura za Olića, a novi klub u redu je, dakle, Liverpool.

- Istina je, zvali su iz Manchester Cityja i Liverpoola. Prijavio sam to Bayernu, a ja jedino mogu reći da je Olić čvrsto vezan uz Bayern do 2012. godine, dokada mu traje ugovor - rekao je menadžer igrača Gordon Stipić.

Sam Olić o svemu kaže:

- Mojoj obitelji i meni je predivno u Münchenu. Ne mogu vam niti reći kako bih volio karijeru zaključiti u Bayernu. Ovo je veliki klub, meni je super ovdje.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:36 10.04.2010.

Pa bolje da Olić ostane u Munchenu gdje pobijeđuje i sjajno igra..Liverpool FC gubi u poslednjim sezonama i s obzirom da je Ivica gubitnik več sa kockastima te nebi bilo primjereno društvo za njega..

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:47 10.04.2010.

ajde janez kolko vaših slovenaca (alpskih srba) igra u ligama petice.....ak opće znaš ke je to.....

MO
morales
18:27 10.04.2010.

\"Mojoj obitelji i meni je predivno u Münchenu. Ne mogu vam niti reći kako bih volio karijeru zaključiti u Bayernu. Ovo je veliki klub, meni je super ovdje\" Super ramišljanje, čemu mijenjati ono što valja. I čestitke Oliću na igramaa u zadnje vrijeme, gušt je gledati da Hrvat zabija Manchesteru :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije