Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJE SEKUNDE

Liverpool s igračem manje izborio pobjedu nakon sretno jedanaesterca

Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.03.2016.
u 16:33

Završilo je 2:1 iako se Crystal Palace mogao okititi sa sva tri boda da nisu grubo pogriješili u dva navrata

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 29. kola Premier lige Liverpool je u gostima pobiejdio Crystal Palace 2:1. Domaćin je bolje otvorio, u 7. minuti Adebayor je poslao u jednoj kontri loptu za Bolasieja, ali prije njega do lopte je ipak stigao Mignolet. U 11. minuti Adebayor je glavom sa četiri, pet metara zatresao okvir gola Redsa.

Liverpool je prvu priliku imao u 33. minuti kada su dobili slobodan udarac na 18 metara, međutim Milnerov šut od živog zida je završio u korneru. Palace je poveo u 48. minuti kada obrana redsa nakon kornera nije očistila opasnost, Ledley je natrčao na loptu na 16 metara i pospremio ju u kut za 1:0.

Iako su ostali s igračem manje u 63. minuti zbog drugog žutog Milnera, gosti su do izjednačenja stigli u 72. minuti i to nakon velike greške domaćeg vratara koji je loptu loše ispucao samo do Firmina koji poklon koristi i pogađa za 1:1.

U 88. minuti sjajno je pucao Moreno s 25 metara, međutim zaustavlja ga vratnica. U petoj minuti sudačke nadoknade Benteke je izborio jedanaesterac, sam je preuzeo odgovornost i pogodio za 2:1. Ljutili su se gosti, ali usporena snimka pokazuje da je prekršaj postojao.

Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu.

>> Mario Götze i Pierre-Emerick Aubameyang su želja Jürgena Kloppa za ljeto

Komentara 3

UM
umnjak
16:52 06.03.2016.

Kontakt je postojao, da ga nije svirao, pogriješio bi.

GA
GALAHAN
16:41 06.03.2016.

prekrsaj uopce nije postojao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije