Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Liverpool nakon preokreta svladao Sheffield

Premier League - Liverpool v Crystal Palace
PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.10.2020.
u 23:07

Drugi Liverpool se ovom pobjedom bodovno poravnao s gradskim rivalom Evertonom, oba sastava imaju po 13 bodova

Engleski nogometni prvak Liverpool u susretu je 6. kola na svom Anfieldu svladao Sheffield United sa 2-1 (1-1).

Gosti su poveli iz kaznenog udarca kojega je realizirao Berge (13-11m) u otvaranju utakmice, no na odmor se otišlo sa 1-1 zahvaljujući Firminu (41) koji je pred kraj prvog poluvremena iz odbijanca poravnao rezultat. Tri boda Liverpoolu osigurao je Diogo Jota (64) udarcem glavom sredinom nastavka.

Drugi Liverpool se ovom pobjedom bodovno poravnao s gradskim rivalom Evertonom, oba sastava imaju po 13 bodova, no Everton je odigrao susret manje. Sheffield United je ostao pretposljednji 19. s jednim bodom, koliko imaju i 18. Burnley te 20. Fulham. 

Španjolska: Atletico Madrid - Betis 2-0

U zadnjem subotnjem dvoboju 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico je u Madridu svladao Betis sa 2-0 (0-0) i priključio se vodećoj skupini klubova pri vrhu ljestvice.

Vodstvo domaćoj momčadi donio je Marcos Llorente u prvom napadu u drugom poluvremenu. Konačnih 2-0 postavio je Urugvajac Luis Suarez u prvoj minuti suičevog dodatka, što mu je četvrti pogodak u dresu Atletica u La Ligi.

Betis je od 72. minute igrao s igračem manje, jer je izravni crveni karton dobio Montoya.

Hrvatski reprezentativac Ivo Grbić bio je pričuva prvom vrataru Atletica Janu Oblaku, a Šime Vrsaljko se još uvijek nije oporavio od ozljede koljena. 

Francuska: Paris SG - Dijon 4-0

Francuski nogometni prvak Paris SG zasjeo je na vrh ljestvice uvjerljivom 4-0 (2-0) domaćom pobjedom protiv posljednjeplasiranog Dijona u susretu 8. kola.

Prva dva gola za Parižane postigao je novi igrač u njihovom sastavu Kean (3, 23) u prvoj četvrtini susreta, da bi konačni rezultat s dva pogotka u završnici postavio Mbappe (82, 88).

PSG sada ima 18 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Lillea, a tri više od trećeg Rennesa i četvrtog Marseillea koji je ranije u subotu kao gost svladao Lorient s minimalnih 1-0 (0-0). Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Balerdi u 54. minuti. Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car ušao je u igru za Marseille u samoj završnici, u 89. minuti.

Lorient je 17. sa sedam bodova, dok je Dijon posljednji s dva boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije