Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI KOLA

Liverpool nadigrao Chelsea u Londonu, Kepa počinio novu nevjerojatnu glupost

Sadio Mane
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.09.2020.
u 19:38

Ključnim se pokazalo isključenje Andreasa Christensena u posljednjim trenucima prvog dijela

U derbiju drugog kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea s 2:0. Tako je upisao i  četvrtu uzastopnu pobjedu u međusobnim ligaškim ogledima.

Oba gola za Redse zabio je Sadio Mane (50., 54.).

Ključnim se pokazalo isključenje Andreasa Christensena u posljednjim trenucima prvog dijela. Danski branič je kao posljednji igrač obrane oborio Sadia Manea.

Sudac Paul Tierney mu je prvotno pokazao žuti karton, međutim nakon asistencije VAR-a dodijelio mu je zasluženi crveni karton.

Christensen je postao prvi igrač koji je isključen u ligaškim ogledima Bluesa i Redsa nakon veljače 2009. Posljednji je pocrvenio sadašnji trener Chelsea Frank Lampard.

S igračem više, Liverpool je sve riješio s dva gola u prvih 10 minuta nastavka, a oba je zabio Mane. Senegalski napadač je u 50. minuti zabio za 1:0 nakon ubačaja Roberta Firmina.

Četiri minute kasnije već je bilo 2:0, nakon katastrofalne reakcije domaćeg vratara Kepe. Umjesto da ispuca povratnu loptu, Španjolac je ne pet metara dodao Maneu, koji je mirno zabio za 2:0.

Chelsea se mogao vratiti u život u 74. minuti, no Jorginho nije uspio realizirati jedanaesterac. Njegov udarac odlično je obranio Alisson Becker. Kazneni udarac je skrivio Thiago Alcantara oboriši Tima Wernera kojeg je odlično uposlio Mateo Kovačić.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antiekstremist
08:03 21.09.2020.

Liverpool je još uvijek usprkos skupim pojačanjima za koplje ispred Chelsea. Redsima još jedino nedostaje jedan kvalitetni stoper, iako Fabinho na tom mjestu igra skoro bez greške ali im je ipak potrebniji na zadnjem veznom. Alcantara je klasa za sebe, kad se malo navikne na suigrače biti će ogromno pojačanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije