Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA OTOKU

Liverpool na pogon Salaha svladao Tottenham: Peh Perišića, pogodio i stativu i gredu

Tottenham Hotspur v Liverpool - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
06.11.2022.
u 20:23

Tottenham zauzima četvrto mjesto Premier lige sa 26 bodova, osam manje od lidera Arsenala, dok je Liverpool prekinuo niz od dva uzastopna poraza i sada je na osmom mjestu sa 19 bodova

Nogometaši Liverpoola savladali su u gostima ekipu Tottenhama 2-1 u utakmici 14. kola engleske Premier lige.

Mohamed Salah doveo je goste u vodstvo u 11. minuti, a egipatski napadač postigao je svoj drugi pogodak na utakmici u 40. minuti, nakon velike greške igrača Tottenhama Erica Dyera.

Rezultat je u 70. minuti smanjio Harry Kane nakon asistencije Šveđanina Dejana Kuluševskog.

Ivan Perišić je odigrao cijeli susret za domaćine te je imao velik peh u susretu budući da je dva puta gađao okvir gola, jednom gredu te jednom vratnicu.

Tottenham zauzima četvrto mjesto Premier lige sa 26 bodova, osam manje od lidera Arsenala, dok je Liverpool prekinuo niz od dva uzastopna poraza i sada je na osmom mjestu sa 19 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije