Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mora na operaciju

Liverpool do kraja sezone bez kapetana Hendersona

Jordan Henderson
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.07.2020.
u 16:10

- Bio je grozan trenutak kad se srušio i morao otići s terena - opisao je Klopp

Kapetan Liverpoola Jordan Henderson neće više igrati u ovoj sezoni zbog ozljede koljena, objavio je u petak trener novoga prvaka Engleske Jürgen Klopp.  Henderson je prije dva dana bio strijelac u pobjedi Liverpoola 3:1 protiv Brightona, ali je u završnici dvoboja odšepao s terena.

Prema sadašnjim saznanjima, Henderson neće trebati operativni zahvat kako bi riješio problem.

- Nije sjajno, ali je najbolje što smo mogli čuti - izjavio je Jürgen Klopp u petak te dodao da bi engleski reprezentativac trebao biti spreman do početka nove sezone koja će startati nešto kasnije nego što je to uobičajeno.

- Bio je grozan trenutak kad se srušio i morao otići s terena. Hendo je životinja, bori se za sve. Doista dobro podnosi bol. U tom trenutku je znao da nešto nije u redu. To nam je ubilo raspoloženje - opisao je Klopp situaciju kad su svi postali svjesni težine ozljede.

Ipak, ozljeda neće spriječiti Hendersona da bude taj koji će 22. srpnja, nakon utakmice s Chelseajem, podići pehar namijenjen prvaku Engleske na koji su u Liverpoolu čekali punih 30 godina.

- Svi suosjećamo s njim. Zaslužuje podići trofej i on će to učiniti - potvrdio je Klopp.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije