Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao iz snova

Livaković ove zime odlazi u Premiership? Dva otočka velikana žele hrvatsku hobotnicu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Lee Smith/REUTERS
27.12.2022.
u 12:50

Livaković već sedam godina brani za Dinamo koji ga je doveo iz NK Zagreba

Dominik Livaković jedan je od najzaslužnijih pojedinaca što je Hrvatska osvojila brončanu medalju na svjetskom prvenstvu u Kataru. Vratar Dinama je branio čudesno cijeli turnir te izludio Japance i Brazilce u nokaut fazi, posebno se pamte obranjeni jedanesterci protiv Japana kada je skinuo tri udarca s bijele točke. Dobre obrane nisu promaknule niti uglednim europskim klubovima koji će pokušati dovesti hrvatskog golmana tijekom siječnja.

Francuski Media Foot piše da se za Livijeve usluge interesiraju engleski prvoligaši Chelsea i Leeds United! Londonski plavci se planiraju riješiti Edouarda Mendya dok im je Livaković navodno na vrhu prioriteta. Mladi golman Leedsa Illan Meslier je na pragu odlaska s Elland Roada pa se kultni klub želi osigurati za budućnost. 

 

 

Livaković prema Transfermarktu vrijedi 14 milijuna eura, no za očekivati je kako će Dinamo pokušati zaraditi barem 20 milijuna eura za svog ponajboljeg igrača. 

Komentara 5

NA
Nale50
19:51 27.12.2022.

Livaković je dao Dinamu...Dinamo je dao Livakoviću....neka uzme novce..zaslužio je..Dinamo je uvijek odgojio puno vrhunskih vratara...sretno mu bilo..

BE
Berri
13:45 27.12.2022.

Livakoviću je sam bitno da se dobro unovči. Broncu sa svjetskog ima, ima i srebro iz Rusije, tako da je bitno sada naplatiti dvije medalje. Dinamo će dobro zaraditi, a to je šansa i Hajduku.

Avatar Pandorium
Pandorium
13:32 27.12.2022.

Ima od tog novca što za Hajduk? Pitam za jednog člana uprave ... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije