Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI MEDIJI:

Livaković je prihvatio ponudu i odlazi iz Maksimira, Dinamu 10 milijuna eura?

Dinamo i Rijeka sastali se u 26. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
31.03.2023.
u 09:42

Fotomac piše da je Livaković pristao na transfer u Galatasaray i da je ostalo samo da turski velikan ponudi Dinamu 10 milijuna eura. Toliko, naime, iznosi odštetna klauzula u ugovoru vratara hrvatske reprezentacije.

Dominik Livaković (28) nakon sjajno odrađenog Svjetskog prvenstva ostao je u Dinamu, no po svemu sudeći to bi se uskoro mogao promijeniti. Naime, turski mediji pišu da je pristao na transfer u Galatasaray.

Fotomac piše da je Livaković pristao na transfer u Galatasaray i da je ostalo samo da turski velikan ponudi Dinamu 10 milijuna eura. Toliko, naime, iznosi odštetna klauzula u ugovoru vratara hrvatske reprezentacije.

Livaković je u Dinamu od 2015. godine, a ima ugovor do 2024. U Maksimiru zarađuje 600 tisuća eura godišnje, a navodno je na posljednjem sastanku oko produljenja ugovora tražio milijun eura godišnje.

U zadnjih nekoliko prijelaznih rokova najčešće se spominjalo kako su ponude Rennesa i Nottingham Forresta bile najkonkretnije. Nedavno se u španjolskim medijima pojavila informacija da je Villarreal zainteresiran za našeg reprezentativnog vratara. 

No, čini se da će Livaković karijeru nastaviti u Turskoj, a u Galatasarayu bi trebao zamijeniti 36-godišnjeg Fernanda Musleru.

>> Poznati portal izračunao bogatstvo Darija Srne. Evo koliko je 'težak' legendarni kapetan


 

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kublajkhan
10:35 31.03.2023.

Ne vidim logiku u tome. Zašto bi išao u klub koji je slabiji od Dinama?

Avatar CHOW
CHOW
11:04 31.03.2023.

Usrećio se ko Oršić.

VA
Varosanin
10:55 31.03.2023.

Da bi on bio englez i rodjen i igrao tamo onda bi bio prodan za najmanje 60 milijuna eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije