Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHOPPING U MAKSIMIRU

Livaković dobio konkurenciju: Dinamo doveo jednog od najboljih hrvatskih golmana

Dinamo i Hajduk sastali se u zaostalom 13. kolu HT Prve lige
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
28.01.2021.
u 13:13

"Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka"

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je kako je angažirao iznimno talentiranog vratara, 22-godišnjeg Ivana Nevistića s kojim je potpisao višegodišnji ugovor. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovo slavlje protiv CSKA

Nevistić će do kraja sezone ostati na posudbi u svom sadašnjem klubu Rijeci, a u Dinamo bi trebao stići na ljeto.

Nevistić je rođen 31. srpnja 1998. u Đakovu, prošao je Osijekovu nogometnu školu, a s nepunih 17 godina prešao u Rijeku. Već je na proljeće 2016. u kadetskom uzrastu priključen prvoj momčadi, a premijerni nastup u seniorskom nogometu upisao je na posudbi u Varaždinu u Drugoj HNL u sezoni 2017/18. Sljedeću jesen proveo je u slovenskoj Muri, također na posudbi iz Rijeke, nakon čega se vratio u Varaždin s kojim je 2019. godine izborio plasman u elitni razred hrvatskoga nogometa. Varaždinska je vrata branio i u njihovoj povratničkoj prvoligaškoj sezoni da bi se u ljeto prošle godine vratio u Rijeku s kojom je, uz sjajne izvedbe u pretkolima Europa lige, upisao i zapažene nastupe u natjecanju po skupinama.

"Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke kojih je bilo puno. Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu", rekao je Nevistić nakon potpisa ugovora.

Nevistić je već drugi igrač Rijeke koji je ovoga tjedna prešao u Dinamo, nakon lijevog braniča Daniela Štefulja koji će također do kraja ove sezone ostati na posudbi na Rujevici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije