Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK ZA KLUB I NAVIJAČE

Livaju je vijest o smrti oca zatekla u Osijeku, još nije poznato hoće li nastupiti večeras

Hajduk je u 3. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju svladao Varaždin 2:0
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
28.08.2022.
u 13:56

Podsjetimo, Livaja ove sezone nije propustio nijednu utakmicu za Hajduk, a otkad je stigao u klub samo triput nije nastupio u HNL-u, a Hajduk je sve te utakmice izgubio.

Marko Livaja vijest je doznao Osijeku gdje Hajduk večeras igra derbi 7. kola HNL-a. Još nema službene potvrde hoće li najbolji igrač Hajduka zaigrati večeras. Klub se po tom pitanju nije oglasio.

Ranije je klub uputio priopćenje te obitelji svog napadača izrazio sućut te podršku:

"Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli Klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima. Sve naše misli su uz njega i njegovu obitelj", poručili su iz Hajduka.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Livaja ove sezone nije propustio nijednu utakmicu za Hajduk, a otkad je stigao u klub samo triput nije nastupio u HNL-u, a Hajduk je sve te utakmice izgubio. To samo pokazuje koliko BIjelima znači Marko Livaja i koliko će teško biti igrati večerašnju utakmicu. 

Dodajmo, kako se oko nesreće u kojoj je poginuo Milan Livaja sinoć oko 1.22 u Kaštelima oglasilo i Općinsko državno odvjetništvo nakon što je policija dovršila očevid. Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada su se frontalno sudarili automobil kojim je upravljao 20-godišnji vozač, a koji se kretao u smjeru Solina, te motocikl kojim je upravljao 56-godišnji Livaja krećući se u suprotnom smjeru.

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Tripoli
14:55 28.08.2022.

Of dečec je zgubil kompas...ne zna dal bu igral?!pa dok ti tata pogine taman da si tajnik od boga ideš doma familiji!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije