Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kova na klupi

Livaja slavi, njegov Las Palmas izvukao remi s Modrićevim Realom!

Las Palmas - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.09.2016.
u 22:48

Modrić je odigrao cijeli susret, dok je Kovačić gledao s klupe. Livaja se borio za Las Palmas do 88. minute kada je uz pljesak izašao s terena.

U šestom kolu španjolskog prvenstva madridski Real još je jednom kiksao. Nakon što je u prošlom kolu kod kuće odigrao neodlučeno s Villarrealom, večeras je na gostovanju kod Las Palmasa odigrao 2:2, iako je dva puta imao vodstvo.

Sve u svemu, bila je to jedna izuzetno zanimljiva utakmica u kojoj su nogometni zaljubljenici imali što za vidjeti. Naravno, gosti su bili bolji i dominirali, ali Las Palmas je odigrao vrlo dobru utakmicu i pokazao da će biti tvrd orag za mnoge protivnike ove sezone.

Zidane je ovoga puta u momčad vratio Luku Modrića koji je vrlo dobro odigrao svih 90 minuta, ali na njegovu žalost njegova momčad nije uspjela iskoristiti dominaciju, iako je imala čak 27 udaraca. Domaći vratar Varas briljirao je na golu i spasio nekoliko odličnih prilika gostiju.

Prvi gol na utakmici postignut je u 33. minuti. Varas je obranio udarac Nacha, ali odbijenu loptu u mrežu je pospremio Asensio. Međutim,l vodstvo je trajalo svega pe minuta jer je Tanausu tada izjednačio.

Real je pritisnuo i u nastavku, a to je rezultiralo novim vodstvom kada je Benzema, koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru, u mrežu pospremio odbijanac nakon Ronaldova udarca. Činilo se tada da domaćin nema više snage, ali svi su se prevarili pa je Arauju nakon nekoliko loši procjena Realove obrane i gužve u kaznenom prostoru uspio loptu nekako ugurati u mrežu. imao je u završnici Real još dvije odlične prigode, ali rezultat se nije mijenjao.

Modrić je odigrao cijeli susret, dok je Kovačić gledao s klupe. Livaja se borio za Las Palmas do 88. minute kada je uz pljesak izašao s terena.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 6

PR
prdovan
00:57 25.09.2016.

Nemoguće, pa Lukica je ovaj put igrao, i to svih 90 minuta i Real opet samo bod. Ne mogu vjerovat.

SE
seljacinaxxx
19:53 25.09.2016.

da je u realu jedan rakitic sigurno nebi bilo ovako...moze igrati zadnjeg veznog,naprijed iza spiceva,zabija,asistira za golove,kompletan vrhunski igrac koji se moze porediti sa sliskovicem,zvonetom,asanovicem,.cudi me ima tako malo prostora u medijima za razliku od nekih koji ne silaze sa naslovnica a nikad nista nepokazuju

CA
Catalonia
00:33 25.09.2016.

🚜🚜🚜🚜🚜🚜 pojest će te ljubomora ßrbo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije