Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priprema za derbi

Livaja ponovo pjevao s Torcidom: 'Idemo u Zagreb još jače ovaj petak!'

Split: Navijači dočekali igrače Hajduka na Poljudu nakon osvojenog nogometnog Kupa
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
19.07.2023.
u 23:27

Najbolji igrač Hajduka, Marko Livaja, u utakmici Superkupa koja se prošle subote igrala na stadionu Maksimir nije mogao sudjelovati zbog suspenzije. Nju je zaradio pogrdnim pjesmama upućenim navijačima Šibenika nakon finala Kupa na Rujevici

Nakon prvog derbija na Maksimiru gdje je u utakmici Superkupa Dinamo porazio Hajduk s 1:0, ovoga petka igra se prvo kolo HNL-a. Susret vječnih rivala ponovo će se igrati na Maksimiru. U utakmici s početkom u 20 sati nastupa Marko Livaja, veliki adut kojim se Hajduk nada preokrenuti rezultat.

Najbolji igrač bijelih odrađivao je suspenziju zbog pogrdnih pjesama koje je s pripadnicima Torcide pjevao šibenskim Funcutima nakon što je njegov klub slavio u finalu Kupa na riječkoj Rujevici prošle sezone.

GALERIJA Livaja se prošetao Maksimirom. Suigrači u odijelima, a zvijezda Hajduka nosi majicu i hlače

Split: Navijači dočekali igrače Hajduka na Poljudu nakon osvojenog nogometnog Kupa
1/4

Livaja je sada posjetio Torcida kup u Splitu, a s njim je bilo i nekoliko suigrača iz Hajduka. Zadržali su se oko pola sata i družili se s navijačima. Na kraju je i zapjevao. "Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude, cili Split poludi", piše Dalmatinski portal. Video pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Dodao je i nekoliko riječi. "Hvala vam na predivnoj atmosferi. Nećemo puno prognozirati i obećavati, samo ćemo vam se zahvaliti. Nismo osvojili Superkup, ali hvala vam na ogromnoj podršci. Idemo u Zagreb još jače ovaj petak", rekao je Livaja.

VIDEO Bjelica o mogućem dolasku hrvatskih igrača u njegov klub: Livaja ni pod koju cijeni ne bi napustio Hajduk

Komentara 8

JO
jozakontra
07:23 20.07.2023.

jos jace? pa obzirom da jacine nije bilo uopce, kaj to tocno znaci - da ce radit faule i psovat?

KR
kruti170
08:29 20.07.2023.

Kaj još jače, urlat na megafon? Bit još veći primitivac?

Avatar Slito
Slito
10:51 20.07.2023.

Neka oni pjevaju koliko im je volja. Ovaj puta možda dobiju 5 komada umjest 4 koliko su dobili zadnji put. Hajduk prvak Hrvatske...Za 20 godina ako se Dinamo smiluje pa im prepusti prvenstvo. Ha-ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije