Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO KOMENTATOR

'Livaja je sišao s tribine i htio ući na teren tijekom Toricidnog divljanja. Zaustavio ga je dinamovac'

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/8
06.04.2024.
u 20:22

Cijeli kaos gledao je najbolji igrač i dokapetan Hajduka Marko Livaja, koji nije mogao igrati jer se ozlijedio u prvom dvoboju s Dinamom u sklopu ligaške utakmice.

Hrvatski prvak Dinamo je porazio Hajduk 1:0 na Poljudu u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i tako ustao u utrci za dvostruku krunu ove sezone. Nakon utakmice uslijedili su neviđeni incidenti na Poljudu. Huligani iz Torcide pokidali su sjedalice na sjevernoj tribini, uletjeli na teren i potukli se s policijom. Stadion u Poljudu je trenutno suspendiran od strane HNS-a i čeka se konačna kazna za bijele koja sigurno neće biti blaga.

GALERIJA Navijači Hajduka: Dopustili ste Livaji i Torcidi da budu ispred kluba

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/20

Cijeli kaos gledao je najbolji igrač i dokapetan Hajduka Marko Livaja, koji nije mogao igrati jer se ozlijedio u prvom dvoboju s Dinamom u sklopu ligaške utakmice. Livaja je htio ući na teren, no spriječio ga je dinamovac Bruno Petković, napadač plavih i Livajin dobar prijatelj. Događaj s Poljuda ispričao je sportski komentator Andrija Cmrečnjak u podcastu Tribine.

VEZANI ČLANCI:

- Marko Livaja sišao je s tribine i htio ući na teren. Svi mu govore da ne ide na teren, ali nitko ga ne zaustavlja. Tko ga je zaustavio? Bruno Petković. Došao je do njega u tom trenu, primio ga za rame i uspio ga uvjeriti da ne ide - otkrio je sportski komentator koji radi na MAXSportu. 

- Livaja je out. Mi smo pravog Livaju imali 75 minuta jednu utakmicu protiv Rijeke. On je ekstremna klasa. Poslije toga se krpao. Meni je to strašno žao. Imali smo planove s njim i Nikolom u napadu. Ali, to je iza nas. Obje ozljede Livaje su bile mehaničke - rekao je na press konferenciji trener Hajduka, Mislav Karoglan.

Komentara 12

LJ
ljudeman
22:02 06.04.2024.

Berekin, mislim da nema normalnog navijača Dinama koji mrzi Perišića. Za Livaju je druga priča jer mu nedostaje nekih ljudskih osobina za razliku od Perišića koji ih ima napretek

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
20:30 06.04.2024.

Ako je sve to istina, ponavljam - ako, ne vjerujem da su namjere Livaje bile neke plemenite.

KU
Kujttim
22:08 06.04.2024.

Livaja je riješio egzistenciju sebi, Iris i svima oko sebe. Livaja je osvojio broncu na SP u nogometu, nakon 3. mjesta se udebljao i završio ozbiljnu karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije