Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKASNIO?

Livaja izbačen iz momčadi, ne konkurira za utakmicu

Marko Livaja
Goran Kovačić/PIXSELL
30.03.2013.
u 11:46

- Razlog je disciplina. Postoje pravila koja se moraju poštivati. Livaja je 'iskočio iz tračnica', ali nije ništa ozbiljnije - rekao je trener Atalante.

Marko Livaja neće konkurirati za današnju utakmicu sa Sampdorijom budući da je izbačen iz momčadi Atalante. Otkrio je to trener Stefano Colantuono.

- Razlog je disciplina. Postoje pravila koja se moraju poštivati. Livaja je 'iskočio iz tračnica', ali nije ništa ozbiljnije. U utorak će biti s nama na treningu - rekao je trener Atalante.

Gazzetta dello Sport piše da je moguće da Atalanta kaznila Livaju jer se nije na vrijeme vratio s utakmice mlade hrvatske reprezentacije. S druge strane, postoje i informacije da je Livaja suspendiran jer je burno reagirao na trenerovu odluku na treningu.

>>> Golovi su za najmilije: Posvetio sam ih obitelji, Valentini, treneru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije